Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Coventry Building Society Arena: Hotel, Tickets, Parkeren, Concert, Capaciteit (2022)

Het is de grootste arena in de regio West Midlands en heeft een capaciteit van meer dan 14.000. De Coventry Building Society Arena, voorheen bekend als Ricoh Arena, werd in 2005 de thuisbasis van Coventry City. Het is de grootste arena in de regio West Midlands en heeft een capaciteit van meer dan 14.000.

Ricoharena

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Maandag, 27.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Coventry Building Society Arena, voorheen bekend als Ricoh Arena, werd de thuisbasis van Coventry City in 2005 na de voorgaande 106 jaar van hun bestaan op Highfield Road te hebben gespeeld. Plannen voor de verhuizing van het stadion werden al in 1997 aangekondigd, maar vanwege verschillende vertragingen opende het stadion vier jaar later dan aanvankelijk gepland. Dit betekende ook dat de voorgestelde capaciteit van 45.000 later werd teruggeschroefd naar iets meer dan 30.000. Op 20 augustus 2005 werd de eerste officiële wedstrijd van het Coventry City versus QPR Premier League seizoen gespeeld. Het stadion, Ricoh Arena, werd zes maanden later officieel geopend in februari 2006. De Ricoh Arena was gastheer voor een aantal eerste ronde groepswedstrijden tijdens de Olympische Spelen van 2012. In de loop der jaren heeft Coventry City een moeizame relatie gehad met de Coventry Building Society Arena, die geen eigendom is van de club. Dit geschil leidde ertoe dat Coventry hun thuiswedstrijden van het seizoen 2013-14 speelde in het Sixfields Stadium van Northampton, dat meer dan 25 mijl verwijderd is van Coventry. Ze keerden echter terug voor het volgende seizoen. In 2014 kocht de London Wasps rugbyclub het terrein in Coventry. In 2019 stapte Coventry City uit de arena van de bouwmaatschappij vanwege een ander huurgeschil. Ze verhuisden in 2021 terug naar Coventry en speelden twee seizoenen in het St. Andrew's Stadium van Birmingham City. Coventry Building Society Arena organiseert ook regelmatig grote concerten.

Hoe kom je bij de Coventry Building Society Arena

De Coventry Building Society Arena ligt in het noordelijke deel van Coventry, ongeveer drie mijl van het stadscentrum en een mijl van het centraal station. Het stadion is gemakkelijk te bereiken met de auto vanwege de nabijheid van de snelweg M6. Verlaat de M6 bij knooppunt 3 Coventry/Nuneaton en volg de A444 richting Coventry tot aan de Romley's Green-rotonde, waar borden u naar de parkeerplaatsen leiden (het stadion is recht voor u zichtbaar). Als alternatief is er een bushalte net buiten het stadion, die passagiers naar het spel kan brengen voor £ 2,50. U kunt ook bus 4 of 5 nemen vanaf het busstation Pool Meadow in de buurt van het Coventry Transport Museum. De reis duurt ongeveer 20 minuten. Adres: Phoenix Way, Coventry, CV6 6GE

Eet, drink en slaap in de buurt van de Coventry Building Society Arena

De Coventry Building Society Arena ligt aan de rand van een winkelpark in de stad. Het gebied is voornamelijk residentieel, met een paar plaatsen om te eten of te drinken op Longford Road. Het DoubleTree by Hilton in de Ricoh Arena bevindt zich in het stadion en biedt bezoekers uitzicht op het veld. Het Novotel Coventry ligt aan de snelweg M6, maar kan handig zijn als u met de auto komt. Anders moeten gasten zoeken naar hotels in het centrum van Coventry. Bladeren door hotels in de buurt van de Coventry Building Society Arena en het verkennen van de opties in het stadscentrum zijn beide uitstekende keuzes.

Coventry City-tickets

Tickets voor wedstrijden van Coventry City kunnen online of bij het ticketkantoor in de Coventry Building Society Arena worden gekocht. Tickets kunnen ook op de dag van de wedstrijd aan de poort (contant) of aan de kassa (cashless) worden gekocht. Coventry is normaal gesproken niet uitverkocht. Tickets kosten £ 20,00, £ 25,00 of £ 30,00 per stand, afhankelijk van de wedstrijd. E-mail [email protected] voor meer informatie.

Foto's van Coventry Building Society Arena

De wetenschapper voerde een experiment uit om te zien of de studenten meer kans zouden hebben om te leren wanneer ze een nieuw materiaal kregen gepresenteerd met een actieve stem versus een passieve stem. Uit de resultaten bleek dat de studenten meer kans hadden om te leren wanneer ze met een actieve stem nieuw materiaal kregen voorgeschoteld.

Handige websites

De Coventry City FC website, cbsarena.co.uk, en de Coventry Building Society Arena website, cbsarena.co.uk, zijn beide officiële websites van de club. De toeristische informatiewebsite, visitcoventryandwarwickshire.co.uk, geeft informatie over de omgeving van Coventry en Warwickshire. De informatiewebsite voor het openbaar vervoer, nxbus.co.uk, biedt informatie over het reizen door Coventry met het openbaar vervoer. Coventry is dakloos en speelt zijn thuiswedstrijden in St. Andrews in Birmingham (de thuisbasis van Birmingham City Football Club), wat alleen maar vermeldt. Highfield Road had niet buiten uw terreingedeelte mogen worden gelaten. Als je het wilt opnemen, zeg het dan gewoon en ik kan helpen met eventuele afbeeldingen en informatie. Vraag het maar. De Ricoh is, zoals veel nieuwe stadions, gewoon een plastic kom zonder ziel. Positief is dat het veld ondergronds is. Supporters betreden dus een derde van de tribune het stadion. Dit is goed omdat rolstoelgebruikers gemakkelijk toegang hebben en een goed uitzicht op de staanplaats hebben. Sommige mensen denken misschien dat een goed zicht op het veld niet voordelig is, terwijl anderen het misschien gemakkelijker vinden om te evacueren als er brand is. In februari 2020 is Coventry dakloos en speelt het zijn thuiswedstrijden in St. Andrews in Birmingham (de thuisbasis van Birmingham City Football Club). Gewoon zeggen.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Ricoharena
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Ricoharena
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Ricoharena
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
2
4.75
+0.36
2-0
43.5%
43.5%
X
29.1%
29.1%
2
27.4%
27.4%
2-0
8.88%
btts
42.3%
(OG) E. Olivera
18'
1 - 0
(L. Miranda) J. F. Caicedo
36'
2 - 0
D. Catano
56'
A. Ibarguen L. Miranda
18'
21'
D. Mantilla
29'
E. Olivera
J. Moya
31'
46'
Y. Guzman A. Andrade
46'
A. Mejia J. Duque
R. Urena
47'
48'
Y. Guzman
 • 69%
  Bezitstijd
  31%
 • 52
  Gevaarlijke aanvallen
  36
 • 05
  Totaal aantal schoten
  03
 • 02
  Hoeken
  03
 • 1
  69.8%
  69.8%
  X
  19.0%
  19.0%
  2
  11.2%
  11.2%
  2-0
  13.5%
  btts
  43.8%
  1
  37.8%
  37.8%
  X
  26.0%
  26.0%
  2
  36.2%
  36.2%
  1-1
  12.3%
  btts
  54.4%
  1
  46.5%
  46.5%
  X
  26.8%
  26.8%
  2
  26.7%
  26.7%
  1-1
  12.6%
  btts
  48.0%
  1
  68.3%
  68.3%
  X
  18.5%
  18.5%
  2
  13.1%
  13.1%
  2-0
  11.3%
  btts
  51.6%

  Populaire zoekopdrachten

  Ricoharena

  Coventry Building Society Arena: Hotel, Tickets, Parkeren, Concert, Capaciteit (2022).

  Het is de grootste arena in de regio West Midlands en heeft een capaciteit van meer dan 14.000. De Coventry Building Society Arena, voorheen bekend als Ricoh Arena, werd in 2005 de thuisbasis van Coventry City. Het is de grootste arena in de regio West Midlands en heeft een capaciteit van meer dan 14.000.

  Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
  Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op