Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Stadion Miejski Legii Warszawa: Hotel, Tickets, Parkeren, Concert, Capaciteit (2022)

Het werd voltooid in 1975 en heeft een capaciteit van 49.329 toeschouwers. Het Poolse legerstadion, ook bekend als Stadion Miejski Legii Warszawa, werd gebouwd om het oude en vervallen stadion van Legia met dezelfde naam te vervangen. Het werd voltooid in 1975 en heeft een capaciteit van 49.329 toeschouwers.

Pepsiarena

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Maandag, 04.Juli 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het nieuwe stadion werd officieel geopend op 2 juli 2002 met een vriendschappelijke wedstrijd tussen Polen en Noorwegen. Het Stadion Miejski Legii Warszawa im. Marszalka J. Pilsudskiego, ook bekend als Stadion Wojska Polskiego w Warszawie, werd gebouwd ter vervanging van het oude en vervallen stadion van Legia met dezelfde naam. Het nieuwe stadion werd officieel geopend op 2 juli 2002 met een vriendschappelijke wedstrijd tussen Polen en Noorwegen. Ondertussen raakte het bestaande stadion stilaan verouderd en kon het niet meer aan de behoeften van de club voldoen. In 2008 werden plannen gemaakt om een nieuw stadion te bouwen, maar vanwege problemen met betrekking tot het eigendom van de grond (eigendom van het Poolse leger), begon de bouw pas in 2016. Ondertussen raakte het bestaande stadion stilaan verouderd en kon het niet meer aan de behoeften van de club voldoen. Het Stadion Miejski Legii Warszawa werd officieel geopend op 7 augustus 2010 met een vriendschappelijke wedstrijd tussen Legia en Arsenal. Op dat moment waren drie van de vier tribunes klaar. De vierde tribune werd daarna gebouwd. Tussen 2010 en 2015 heette het stadion Pepsi Arena na een sponsordeal voor naamgevingsrechten. Toen die deal afliep, werd het stadion omgedoopt tot Stadion Miejski Legii Warszawa im. Marszalka J. Pilsudskiego, hoewel het nog steeds vaak wordt aangeduid als Pools legerstadion.

Manieren om naar Stadion Miejski Legii Warszawa te reizen

Het stadion van warschau Municipal Hockey League team Legii Warszawa ligt ten zuiden van Warschau in de buurt van de zuidelijke rand van de stad, op ongeveer 3 kilometer van het oude stadscentrum en op een vergelijkbare afstand van het centraal station en het Paleis van Cultuur. De Pepsi Arena ligt op ongeveer 25 minuten van de zuidelijke rand van Nowy Swiat Street, een van de populairste bar- en restaurantgebieden van Warschau. Het Centraal Station dient als knooppunt van waaruit u het stadion kunt bereiken met bus 107. Neem hiervoor de bus bij de metrohalte Centrum (op 5 minuten lopen van het treinstation) richting Kierbedzia. Stap uit bij halte Rozbrat of Legia-Stadion en rijd in 10 minuten. bussen rijden elke 15 minuten. U kunt de bus nemen vanaf de weg die langs de rivier de Wisla loopt, in de richting van Ursynów Zach. Stap na ongeveer 7 minuten uit bij halte Legia-Stadion. Bussen rijden elke 15 minuten. Adres: ul. ?azienkowska 3, 00-449 Warschau

Eet, drink en slaap in de buurt van Stadion Miejski Legii Warszawa

Stadion Miejski Legii Warszawa ligt in een rustige woonwijk, die wordt omgeven door parken en andere sportfaciliteiten. Het gebied net ten noorden van het stadion staat vol met buitenlandse ambassades, terwijl aan de zuidkant het 'azienki-park' (en het 'azienki-paleis' ligt, een van de populairste parken van de stad. De Rivier de Wisla loopt een paar honderd meter naar het oosten. Er is beperkt entertainment in de nabijheid van het stadion, maar de bar en het restaurant rond Nowy Żwiat is gemakkelijk te voet bereikbaar. Er zijn geen hotels direct in de buurt van het stadion, afgezien van Hotel Lazienkowski, hoewel het verder uit het centrum ligt. Er zijn echter tal van huurappartementen en een paar eenvoudige hostels voor mensen met een beperkt budget. Iets verderop is er het Sheraton voor degenen die zich een uitspatting kunnen veroorloven. Klik hier voor alle hotels en appartementen in de buurt van Stadion Miejski Legii Warszawa. Het is misschien een betere optie om dichter bij het centrum in de buurt van Nowy Swiat te blijven. Enkele van de best beoordeelde boutique B&B's, Royal Route Residence en Mamaison Residence Diana, bevinden zich daar, terwijl Moon Hostel, het Mercure Warszawa, Hotel Metropol en het Novotel Warszawa goedkopere opties zijn. Klik hier om alle hotels in de buurt van Nowy Swiat te bekijken en hier voor alle hotels in Warschau.

Legia Warschau Tickets

Tickets voor Legia-wedstrijden kunnen online worden gekocht (Poolse burgers) of aan de kassa's van de Pepsi Arena. Om tickets te kopen, hebben Poolse burgers een Legia Fan Card (Karta Kibica) nodig. Buitenlanders kunnen tickets kopen zonder een ID door alleen een paspoort of rijbewijs te tonen. De prijzen stijgen naarmate de wedstrijd nadert en zijn als volgt: Tickets kunnen ook worden gekocht aan de poort op de dag van de wedstrijd, hoewel fankaartvereisten van toepassing zijn. De prijzen stijgen naarmate de wedstrijd nadert en zijn als volgt: . Legia heeft besloten om hun wedstrijdtickets in twee categorieën te verdelen, waarbij tickets voor wedstrijden van categorie 1 meer kosten dan die voor wedstrijden van categorie 2. Het goedkoopste categorie 1-ticket kost PLN 48,00, terwijl het duurste ticket gaat voor PLN 120,00. Een plattegrond vind je hier.

Relevante internetlinks

De website van de voetbalclub KP Legia Warszawa, evenals de website van de stad Warschau en de officiële reisplanner voor het openbaar vervoer in Warschau, worden allemaal gehost door Jakdojade.pl. ZTM.waw.pl geeft ook informatie over het openbaar vervoer in Warschau. Net als bij de andere review zat de bus bomvol en de Legia-fans in volle stem ondanks dat ze werden geslagen. Het is misschien het beste om na de wedstrijd een half uur te wachten om weer de stad in te gaan. 10 op 10 en laat de Premier League eruit zien zoals het is?. één grote afzetterij!. Net als bij de recensie hierboven, was de bus vol en waren de Legia-fans in volle stem ondanks dat ze werden geslagen. Het is misschien het beste om een half uur na de wedstrijd te wachten om weer de stad in te gaan. 10 op 10 en laat de Premier League eruit zien zoals het is?. één grote afzetterij!. Wojciech schreef: 15 Juni 2015 bij 5:54 PM De grond is erg mooi. De ondersteuning is absoluut geweldig. Ik ging naar de wedstrijd Legia-Gornik. Ik kocht mijn ticket op de dag voor 42 PLN. Een ritje met de bus bracht me 15 minuten van het stadscentrum. bussen zijn erg druk op de terugweg. Legia verkoopt wedstrijddagprogramma's voor 5 PLN in het stadion. Het is een bezoek waard! De grond is echt prachtig en de ondersteuning was geweldig. Ik ging naar de wedstrijd tussen Legia-Gornik en kocht die dag mijn kaartje voor 42 Poolse zloty's. Een ritje met de bus bracht me slechts 15 minuten van het stadscentrum en bussen waren erg druk op de terugweg. Het stadion is zeker een bezoek waard, want Legia biedtmatchday-programma's voor slechts 5 Poolse zloty's.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Pepsiarena
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Pepsiarena
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Pepsiarena
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
Vandaag 02:00
02:00
1
1.34
+0.02
2-1
62.5%
62.5%
X
22.6%
22.6%
2
14.9%
14.9%
2-1
9.42%
btts
43.3%
(11m) G. Lezcano
39'
1 - 0
1 - 1
42'
M. Lopez (S. Cordero)
(G. Lezcano) C. Waterman
86'
2 - 1
21'
C. Diaz
46'
P. Magalhaes C. Diaz
46'
A. Cuadra M. Fredes
50'
B. Hurtado
57'
N. Penailillo M. Collao
M. E. Gonzalez
63'
J. Gaete C. Munder
66'
M. E. Gonzalez C. Mesias
66'
66'
G. Tello Mery B. Hurtado
75'
A. Souper C. Rodriguez
C. Waterman
87'
N. Sepulveda P. Cardenas Baeza
88'
G. Lezcano I. Villalba
90'
 • 63%
  Bezitstijd
  37%
 • 77
  Gevaarlijke aanvallen
  57
 • 19
  Totaal aantal schoten
  10
 • 04
  Hoeken
  04
 • Vandaag 19:00
  19:00
  2-0
  58.4%
  58.4%
  X
  21.6%
  21.6%
  2
  20.0%
  20.0%
  2-0
  9.35%
  btts
  56.3%
 • 45%
  Bezitstijd
  55%
 • 52
  Gevaarlijke aanvallen
  40
 • 13
  Totaal aantal schoten
  16
 • 04
  Hoeken
  03
 • Populaire zoekopdrachten

  Pepsiarena

  Stadion Miejski Legii Warszawa: Hotel, Tickets, Parkeren, Concert, Capaciteit (2022).

  Het werd voltooid in 1975 en heeft een capaciteit van 49.329 toeschouwers. Het Poolse legerstadion, ook bekend als Stadion Miejski Legii Warszawa, werd gebouwd om het oude en vervallen stadion van Legia met dezelfde naam te vervangen. Het werd voltooid in 1975 en heeft een capaciteit van 49.329 toeschouwers.

  Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
  Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op