Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Camp Nou: Hotel, Tickets, Parkeren, Concert, Capaciteit (2022)

Het stadion heeft een capaciteit van 98.354. Camp Nou werd gebouwd in 1954 en officieel geopend op 24 september 1957 met een wedstrijd tussen FC Barcelona en een selectie van spelers uit de stad Warschau. Het stadion heeft een capaciteit van 98.354.

Noucamp

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Maandag, 27.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Camp Nou werd gebouwd in 1954 en officieel geopend op 24 september 1957 met een wedstrijd tussen FC Barcelona en een selectie van spelers uit de stad Warschau. Het nieuwe stadion is gebouwd ter vervanging van het vorige terrein, Camp de les Corts, dat nog te klein was voor de groeiende steun van de club. Oorspronkelijk bood Camp Nou plaats aan 93.000 toeschouwers op twee niveaus. Het werd uiteindelijk "Estadi del FC Barcelona" genoemd en werd al snel als zodanig bekend. Het stadion werd gebruikt als locatie voor het EK 1964. Het was gastheer van de halve finale tussen de Sovjet-Unie en Denemarken (3-0) en de wedstrijd om de derde plaats tussen Hongarije en Denemarken (3-1). Het stadion was gastheer van de finale van de Cup Winners' Cup in 1972 en 1982. Het Camp Nou-stadion in Barcelona, Spanje werd uitgebreid met een derde niveau voor het WK 1982, waardoor de capaciteit steeg tot 120.000 plaatsen. Tijdens het WK was het gastheer van de openingswedstrijd tussen België en Argentinië (1-0), drie duels in de tweede groepsfase en de halve finale tussen Italië en Polen (2-0). In 1989 werd in Camp Nou de Europa Cup-finale tussen AC Milan en FC Steaua gehouden. In 1999 werd op dezelfde locatie de Champions League-finale tussen Manchester United en FC Bayern gehouden. Vanaf het begin van de jaren 1990 begon Barcelona met het omzetten van verschillende staanplaatsen in zitplaatsen om de capaciteit te verminderen. Dit resulteerde in het creëren van extra zitplaatsen door het verlagen van het veld. Tot de late jaren 1990 had Camp Nou nog steeds enkele staande gebieden aan de top van het derde niveau, maar deze werden uiteindelijk geëlimineerd, waardoor de capaciteit werd teruggebracht tot iets minder dan 100.000. Barcelona heeft de afgelopen tien jaar onderzoek gedaan naar de herontwikkeling van Camp Nou of zelfs naar de bouw van een nieuw stadion, in tegenstelling tot de Bernabã©u, die relatief weinig is veranderd sinds de inauguratie en veel van de moderne faciliteiten mist die tegenwoordig in de meeste stadions gebruikelijk zijn. In het midden van de jaren 2000 presenteerde de club plannen voor een gerenoveerd Camp Nou, ontworpen door Norman Foster. Gebrek aan financiering verhinderde echter realisatie. De club begon vervolgens een verhuizing naar een nieuw stadion te bestuderen, maar besloot uiteindelijk in 2014 om het huidige stadion te herontwikkelen. Er is een iets hogere capaciteit gepland voor het stadion dat meer dan 105.000 zitplaatsen zal tellen. De werken zijn gepland om te starten in 2017 en geleidelijk uit te voeren gedurende vier seizoenen om te eindigen in 2021. (foto's van het huidige Camp Nou hieronder)

Manieren om naar Camp Nou te reizen

Het Camp Nou stadion ligt in het oosten van Barcelona, op ongeveer 5 km van het historische stadscentrum. Het stadion maakt deel uit van een sportcomplex dat ook het Mini Estadi van Barcelona omvat. Het stadion is goed bereikbaar met de metro. Tal van stations bevinden zich dicht bij het stadion en vanaf alle stations duurt het ongeveer 10 minuten lopen om het stadion te bereiken. Vanuit het centrum van Barcelona kan men metrolijn 3 nemen. Neem de metro in de richting van Zona Universitã ria en stap uit bij station Les Corts. De volgende twee stations, Maria Cristina en Palau Reial, zijn gelijkwaardige alternatieven. De reis vanuit het centrum duurt ongeveer 25 minuten. Vanaf daar neemt u metrolijn 4 naar de Sagrada Familia. Vanuit het gebied rond de Sagrada Familia kan men metrolijn 5 nemen. Neem de metro in de richting van Cornell Centre en stap uit bij station Badal of Collblanc. Vanaf daar neemt u metrolijn 4 naar de Sagrada Familia. Volg de bocht naar links en sla rechtsaf de Gran Via de Carlos III op. Volg een paar honderd meter en sla rechtsaf de Travesãa de las Cortes in. Na nog een paar honderd meter ziet u het stadion aan uw rechterhand. Als u vanaf de B-2 (oosten) komt, neemt u de A-23 naar de stad. Beide routes zullen automatisch uitmonden in de Avenida Diagonal. Adres: Calle Arístides Mallol 12, 08028 Barcelona

Eten, drinken en slapen in de buurt van Camp Nou

Camp Nou ligt in een dicht stedelijk gebied en men kan de typische lokale Spaanse restaurants in de buurt van het stadion vinden. De beschikbare opties lijken schaars te zijn in vergelijking met wat zich op slechts een korte metrorit in het centrum bevindt. De meerderheid van het eten en drinken in Barcelona is geconcentreerd in het historische centrum (Gotische wijk, El Born en Raval), en er is meer nachtleven in de buurt op het strand en de havengebieden. Er is een brede selectie van hotels, hostels en huurappartementen in de buurt van Camp Nou. De meeste zijn toeristische hotels typisch voor het gebied en redelijk betaalbaar. Hotel NH Rallye kijkt uit over het stadion en wordt over het algemeen goed beoordeeld. Hotel Madanis en Hotel Madanis Liceo bevinden zich beide in een vergelijkbare prijsklasse, tussen de €60,00 en ?80,00 per nacht. Hotel Catalonia Rigoletto en Princesa Sofia Gran Hotel zijn luxere alternatieven, terwijl Hotel L?Alguer iets basicer is, en dus goedkoper. Klik hier voor een uitgebreide lijst van hotels in de buurt van Camp Nou, evenals die in de buurt van Plaã§a d'Espanya, die op zowel metrolijnen 3 en 5 als in het historische centrum van Barcelona ligt.

FC Barcelona Tickets

Tickets voor wedstrijden in Barcelona kunnen online worden gekocht, via de officiële website of Ticketmaster, aan de kassa's van Camp Nou of via een van de andere verkooppunten, waaronder de lokale VVV-kantoren en clubwinkels. Er zijn clubwinkels op Provenã§a Street in de buurt van de Sagrada Familia, op Plaã§a de Catalunya en het winkelcentrum Maremagnum in het centrum van Barcelona. Als er nog tickets over zijn, kunnen deze op de dag van de wedstrijd aan de kassa's van het stadion worden gekocht. Barcelona verkoopt meestal heel weinig wedstrijden per seizoen uit, en El Clasico is er meestal een van. Verschillende websites zoals viagogo en Ticketbis bieden een verscheidenheid aan ticketopties. De prijzen zijn meestal hoog, maar kunnen goedkoper zijn dan het kopen van tickets rechtstreeks bij de locaties. Prijzen voor reguliere wedstrijden zijn meestal concurrerender dan de nominale waarde, waardoor Ticketbis een uitstekende optie is voor diegenen die geld willen besparen. ticketprijzen variëren afhankelijk van de tegenstander, waarbij Barcelona over het algemeen hun thuiswedstrijden in meerdere verschillende prijscategorieën verdeelt. Voor een typisch spel, verwacht te betalen tussen ? 50,00 en ? 70,00 voor een stoel op het hoogste niveau achter het doel, tussen € 60,00 en ? 110,00 voor een stoel op het onderste niveau achter het doel of een stoel op het hoogste niveau aan de lange zijden, en tussen € 110,00 en ? 200,00 voor de betere stoelen aan de zijkanten. De prijzen voor sommige wedstrijden zullen zelfs hoger zijn dan voor andere, waaronder El Clasico en latere Champions League-wedstrijden en Copa del Rey-wedstrijden. Sommige prijzen zullen lager zijn voor een paar low-profile games.

Camp Nou stadion tours

De Camp Nou Experience biedt bezoekers een rondleiding door het stadion, inclusief toegang tot het museum. Gidsen zijn beschikbaar tegen een extra vergoeding en de ervaring kan meestal tussen de 90 en 120 minuten duren. De tour opent om 10 uur op maandag tot zaterdag en om 14 uur op zondag. Er zijn geen rondleidingen op de dag van een wedstrijd of de dag ervoor. Beperkte toegang is beschikbaar op die dagen. De tour kost $ 24,50, inclusief het museum. Voor groepen van 20 of meer is reserveren verplicht door te bellen naar +34 93 496 36 00 (902 1899 00 vanuit Spanje) of een e-mail te sturen naar [email protected]

Relevante internetlinks

De officiële website van FC Barcelona, Barcelonaturisme.com, geeft informatie over het toerisme in de stad. De informatiesite over het openbaar vervoer, TMB.cat, geeft informatie over hoe je je met het openbaar vervoer door de stad kunt verplaatsen. Ik nam een taxi naar het spel, maar het was bijna onmogelijk om er een te vinden na het spel. Het krijgen van een bus was ook moeilijk vanwege het verkeer, dus ik liep uiteindelijk gewoon naar het treinstation (Placa de Sants). Blij dat ik het Camp Nou heb mogen ervaren, en zou het elke voetbalfan aanraden, maar als ik ooit weer in Barcelona ben, ben ik zeker meer geneigd om een Espanyol-wedstrijd te bekijken. Ik voelde niet hetzelfde gemeenschapsgevoel als in de meeste stadions waar ik in het Verenigd Koninkrijk ben geweest. De fansupport leek een beetje nep. De vrouw 2 stoelen van mij vandaan viel in de tweede helft in slaap. Het enige positieve aan de lange rijen en het personeel dat onverzettelijk was, was dat ze meegaand waren. Ze serveerden ook alleen alcoholvrij bier, wat waarschijnlijk een goede zaak is, maar ik had zin in een cerveza! Het was een uitdaging om naar het spel te gaan, want ik verbleef aan de andere kant van de stad in El Poblenou. Ik nam een taxi naar het spel, maar het was bijna onmogelijk om er een te krijgen. Het krijgen van een bus was ook moeilijk vanwege het verkeer, dus ik liep uiteindelijk gewoon naar het treinstation (Placa de Sants). Ik ben blij dat ik het Camp Nou heb kunnen ervaren en ik zou het elke voetbalfan aanraden. Maar als ik ooit nog in Barcelona ben, kijk ik misschien liever naar een wedstrijd van Espanyol. Ondanks dat Barcelona met 5-0 won, was de sfeer in het stadion niet bepaald enthousiast bij de thuisfans. Ik zou een bezoek aan het stadion aanraden als een ervaring, maar zou er niet elke week voetbal willen kijken! Ondanks dat Barcelona met 5-0 won, was de sfeer in het stadion niet erg goed bij de thuisfans. Ik zou een bezoek aan het stadion aanraden als een ervaring, maar zou hier niet elke week voetbal willen kijken! Ik heb mijn kaart in de pinautomaat gestoken, maar heb nooit mijn pincode ingevoerd omdat ik me realiseerde dat ik genoeg contant geld had. Het is 3 uur 's nachts en ik zal 's ochtends mijn bank bellen om deze transactie te betwisten. Ik roep de directie op om dit incident te onderzoeken. Ik heb mijn kaart in de pinautomaat gestoken, maar voer nooit mijn pincode in sinds ik me realiseerde dat ik genoeg contant geld heb. Het is 3 uur 's nachts en ik zal mijn bank 's ochtends bellen om deze transactie te betwisten. Ik roep de directie op om dit incident te onderzoeken. Bongo was vorige week aanwezig bij de voetbalwedstrijd Bilbao vs Barcelona en was dolblij met de Barça-zege (6-0). Hij was echter teleurgesteld over de manier waarop de scheidsrechter omging met een incident waarbij een Bilbao-doelman werd weggestuurd. Dit zou voor een spannender spel hebben gezorgd, maar Bongo genoot van al het andere aan het bezoek - het spel zelf en de stad zelf. Hij zou andere toeristen adviseren om te betalen om in het middengedeelte van een stadion te zitten om dichter bij de actie te komen. Ik ben vorige week naar Barcelona vs. Bilbao gaan kijken en het resultaat was een 6-0 overwinning voor Barcelona. Het was mooi om te zien, maar de ref verpestte het door Bilbao-doelman vlak voor het einde van de wedstrijd weg te sturen. Ik had graag een game gezien die niet zo eenzijdig was, maar toch geweldig. Ik had een geweldige tijd van de rondleiding door het museum, het kijken naar de wedstrijd zelf en ook van het zijn in de stad zelf. Ik zat helemaal achteraan bij de cornervlag net op de rand van lateraal/doel Sud (53 euro) â geweldig uitzicht op het stadion, maar te ver van de actie. De spelers zagen eruit als mieren van waar ik zat! Lessen die de volgende keer worden geleerd: ik zal extra betalen om in het middengedeelte van het stadion te zitten in plaats van achterin. Gavin Roger schreef: 4 september 2015 om 19:57 Ik ben daar een keer naar een wedstrijd geweest en het was een ervaring om daar naar een wedstrijd te kijken. Het stadion is echter oud en verouderd en moet worden vernieuwd. Het stadion is er ooit geweest en het is een belevenis om daar een wedstrijd te kijken. Het stadion is echter oud en verouderd en moet worden vernieuwd. Ik ben geen Barcelona-fan, ik ben een Everton-fan. Ik ben echter echt van Barcelona en ging op 21 februari 2015 naar het camp Nou voor een wedstrijd tegen Malaga. Het resultaat was teleurstellend - Barcelona werd met 1-0 verslagen, maar het stadion was over het algemeen geweldig, vooral als je recht in de goden staat. Ik ben 2 dagen voor de wedstrijd gaan rondkijken en ben de clubwinkel ingegaan. Alles aan de ervaring was leuk, maar het resultaat had beter gekund. Ik ben geen Barcelona-fan, ik ben een Everton-fan, maar ik hou echt van Barcelona. Ik ging naar het camp nou op 21 februari 2015 voor een wedstrijd vs Malaga, en het resultaat was teleurstellend. Barça werd met 1-0 verslagen, maar het stadion was indrukwekkend. Als je er eenmaal in zit, blaast het je weg. Ik ben 2 dagen van tevoren een kijkje gaan nemen op de grond en ben in de clubwinkel geweest; alles aan de ervaring was leuk, maar het resultaat had beter gekund. Ik kreeg kaartjes om Barcelona v Ath Madrid te bekijken op 11 januari 2015. Ik ben nog nooit naar een voetbalwedstrijd geweest en ga met mijn dochter omdat ze een fan is van het team en sommige spelers. Kan niet wachten . Ik heb tickets om Barcelona v Ath Madrid te bekijken op 11 januari 2015. Ik ben nog nooit naar een wedstrijd geweest en ga met mijn dochter mee omdat ze fan is van het team en een aantal spelers. Ik kan niet wachten om te gaan! William Hogg schrijft: 30 oktober 2014 om 18:48 Uur Dat Barcelona - Standaard finale was in 1982, niet 1980. Gewoon om je dat te laten weten. Het clubmuseum is zeker een bezoek waard, zodat u het sociale en politieke belang van FCB beter kunt begrijpen. Dat Barca Standard Final van 1982, in plaats van de versie van 1980, was in feite de finale. Ik wilde alleen dat u zich hiervan bewust was, zodat u het sociale en politieke belang van FCB beter kon begrijpen. Het clubmuseum is zeker een bezoek waard om een beter begrip te krijgen van de betekenis van de club. Victor schrijft: "Ik kan niet wachten om Sevilla op 23 november te zien spelen. Ik kocht mijn ticket bij Ticket Masters voor 150 euro. Niveau 2, Centrale Supersite." Victor wenste dat hij had gewacht tot de dag van de wedstrijd, maar kijkt ernaar uit om Sevilla toch te zien spelen. Ik kijk ernaar uit om Sevilla op 23 november 2014 te zien spelen. Ik heb een ticket van ticketmeesters voor 150 euro. Ik zal in sectie 2 zitten, stoel Sup. Nu de dag van de wedstrijd is nader, wou ik dat ik tot die tijd had gewacht. Ik kan niet wachten. Pas op voetbalfans. Sommige mensen met Valencia-shirts zaten te midden van Barcelona-fans en het was helemaal geen probleem. Ik vond Barcelona een geweldige stad om te bezoeken. Santiago Bernabeu is naar mijn mening een beter stadion, maar Barcelona is een betere plek om naartoe te gaan dan Madrid. Sommige mensen met Valencia-shirts zaten te midden van Barcelona-fans en het was helemaal geen probleem. Ik vond Barcelona een geweldige stad om te bezoeken. Santiago Bernabeu is naar mijn mening een beter stadion, maar Barcelona is een betere plek om naartoe te gaan dan Madrid. Het lijkt erop dat de recente wedstrijd van Barcelona tegen Deportivo niet zo belangrijk was voor het publiek als andere wedstrijden in het seizoen, en er waren relatief weinig toeschouwers aanwezig. Het stadion is echter vrij groot en imposant, en het is nog steeds een leuke plek om een wedstrijd te bekijken. Veel succes in België! Het was niet zo belangrijk meer voor Barcelona, dus minder toeschouwers woonden de wedstrijd bij 50D bij. Het is echter ook een mooi massief stadion. Maar het is niet zo mooi als het Bernabeau Stadion. Uit België, met vriendelijke groet. John Brien schreef: Op vrijdag vlogen ikzelf, Mark en Johnny naar Barcelona in de hoop EL CLASICO te zien. Als CELTIC-fans wisten we dat het een levenslange ervaring zou worden. We verlieten ons hotel op zaterdagochtend met onze CELTIC Polo-shirts en gingen naar het NOU CAMP in de hoop de wedstrijd te zien. Bij onze aankomst wisten we drie kaartjes te bemachtigen en het spel van ons leven mee te maken. De Barcelona-fans waren geweldig bij ons. Wees trots op je SPECIALE CLUB en DANK JULLIE ALLEMAAL. HAGEL HAGEL BARCA. Wij, Mark en Johnny, vlogen vrijdag naar Barcelona in de hoop El Clã¡sico te zien. We wisten dat het een levenslange ervaring zou zijn, en omdat we geen tickets hadden, verlieten we ons hotel op zaterdagochtend met onze Keltische shirts en gingen we naar het Nou Camp. Bij onze aankomst wisten we drie tickets te bemachtigen en het spel van ons leven mee te maken. De Barcelona-fans waren geweldig bij onsâthey toonde ons echt hun respect. Wees trots op je SPECIAL CLUB; dank u allen voor uw steun. HAGEL HAGEL BARCA! Jimbo schreef: Maart 9, 2013 bij 4:41 am Ik bezocht Barcelona in de jaren 1970. Op dat moment was Franco net overleden en Juan Carlos was zijn eerste bezoek als koning aan het maken. De politieke sfeer in Barcelona was ongelooflijk; het was als een "charge" om zo'n geweldige voetbalwedstrijd te zien spelen in een geweldig stadion. Ik herinner me dat ik Cruijff en Neeskens zag spelen tegen Atletico Madrid, en het was de beste voetbalwedstrijd die ik ooit heb gezien. Ik bezocht Barcelona in de jaren 1970. Op dat moment was Franco net overleden en koning Juan Carlos was bezig met zijn eerste bezoek als monarch. De stad was ongelooflijk politiek met veel energie. Ik zat in Barcelona te kijken naar Cruijff en Neeskins tegen Atletico Madrid. Het spel was absoluut geweldig en ik was erg blij om het te zien. Een must-do voor iedereen die geïnteresseerd is in voetbal of zelfs als je dat niet bent. Ging de volgende dag terug en deed de stadiontour - zeker de moeite waard - enorm, indrukwekkend, een beetje armoedig maar over het algemeen geweldig! Doe het gewoon als je de kans krijgt. Wat een geweldige manier om een zaterdagavond door te brengen! Ik slaagde erin om tickets te bemachtigen voor Barcelona vs. Real Madrid en keek naar een spectaculaire verlichte wedstrijd te midden van een meer dan 99.000 uitverkochte menigte. Een must voor iedereen die van voetbal houdt - of zelfs als je dat niet doet. Ik ging de volgende dag terug en deed de stadiontour - zeker de moeite waard - enorm, indrukwekkend, een beetje armoedig maar over het algemeen geweldig! Doe het gewoon als je de kans krijgt. De stad Barcelona is een geweldige, levendige, opwindende plek om te bezoeken. De stadiontour was uitzonderlijk en het was een aangename afwisseling om met mijn vriendin de winkelstraten te bezoeken. Ik heb genoeg foto's in het stadion en heb ook een professionele foto laten maken door de fotograaf van de club met de Europa Cup! Niet te missen!. De stadiontour was geweldig en een welkome afwisseling op het bezoeken van de winkelstraten met mijn vriendin, die ook kwam genieten. Ik heb genoeg foto's in het stadion en heb ook een professionele foto laten maken door de fotograaf van de club met de Europa Cup! Niet te missen! Jeremy schreef: 15 april 2012 om 22:28 Ik bezocht het Nou Camp in 2003. Dit was een hoogtepunt van mijn reis naar een verder saaie stad. Ik ging naar de Nike-winkel en liet mijn shirt bedrukken (erg duur) en deed het museum. Het stadion zelf is enorm. Ik bezocht het Nou Camp in 2003. Het was een hoogtepunt van mijn reis naar een anders saaie stad en ik bracht veel tijd door in de Nike-winkel en in het museum. Het stadion zelf is enorm! Er zijn een paar bedrijven die dit pakket aanbieden, ik heb Barcelona Ticket Store gebruikt en heb geen klachten. Als stadion is het een beetje armoedig aan de randen. Het heeft duidelijk een beetje een facelift nodig in de hallen, en de sfeer kan soms verrassend stil zijn, maar om de grond vol te zien is iets anders!. Er zijn een paar bedrijven die dit pakket aanbieden, ik gebruikte barcelonaticketstore.com en vond geen klachten. Als stadion is het een beetje armoedig aan de randen. Het heeft duidelijk een beetje een facelift nodig in de hallen, en de sfeer kan soms verrassend stil zijn, maar om de grond vol te zien is iets anders!.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Noucamp
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Noucamp
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Noucamp
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
2
4.75
+0.36
2-0
43.5%
43.5%
X
29.1%
29.1%
2
27.4%
27.4%
2-0
8.88%
btts
42.3%
(OG) E. Olivera
18'
1 - 0
(L. Miranda) J. F. Caicedo
36'
2 - 0
D. Catano
56'
A. Ibarguen L. Miranda
18'
21'
D. Mantilla
29'
E. Olivera
J. Moya
31'
46'
Y. Guzman A. Andrade
46'
A. Mejia J. Duque
R. Urena
47'
48'
Y. Guzman
 • 69%
  Bezitstijd
  31%
 • 52
  Gevaarlijke aanvallen
  36
 • 05
  Totaal aantal schoten
  03
 • 02
  Hoeken
  03
 • 1
  69.8%
  69.8%
  X
  19.0%
  19.0%
  2
  11.2%
  11.2%
  2-0
  13.5%
  btts
  43.8%
  1
  37.8%
  37.8%
  X
  26.0%
  26.0%
  2
  36.2%
  36.2%
  1-1
  12.3%
  btts
  54.4%
  1
  46.5%
  46.5%
  X
  26.8%
  26.8%
  2
  26.7%
  26.7%
  1-1
  12.6%
  btts
  48.0%
  1
  68.3%
  68.3%
  X
  18.5%
  18.5%
  2
  13.1%
  13.1%
  2-0
  11.3%
  btts
  51.6%

  Populaire zoekopdrachten

  Noucamp

  Camp Nou: Hotel, Tickets, Parkeren, Concert, Capaciteit (2022).

  Het stadion heeft een capaciteit van 98.354. Camp Nou werd gebouwd in 1954 en officieel geopend op 24 september 1957 met een wedstrijd tussen FC Barcelona en een selectie van spelers uit de stad Warschau. Het stadion heeft een capaciteit van 98.354.

  Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
  Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op