Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Tottenham Hotspur Stadium: Hotel, Tickets, Parkeren, Concert, Capaciteit (2022)

Het stadion heeft een capaciteit van 67.000 en werd gebouwd door Tottenham Hotspur Football Club en energiebedrijf Envirosat. Het stadion werd officieel geopend op 16 september 2018.

Newtottenhamhotspurstadium

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Maandag, 27.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis & beschrijving

Het stadion werd gebouwd op de plaats van het voormalige White Hart Lane-stadion en Tottenham Hotspur verhuisde in september 2018 naar het nieuwe stadion. Het nieuwe stadion heeft een capaciteit van 62.000 toeschouwers en beschikt over een schuifdak. De club was op zoek naar manieren om de inkomsten te verhogen door White Hart Lane op te knappen, een gloednieuw stadion te bouwen of te verhuizen naar een al bestaand stadion, dat op verschillende momenten in de tijd het Wembley Stadium of het Olympisch Stadion van Londen was. Na het verlies van het Olympisch Stadion zette de club zich echter volledig in voor plannen die voor het eerst werden gepresenteerd in 2008 en vaak het Northumberland Development Project werden genoemd. Deze plannen omvatten een breder regeneratieproject naast het gloednieuwe stadion dat zou worden gebouwd in plaats van de oude White Hart Lane. In juni van dit jaar maakte de club bekend terug te verhuizen naar hun oude stadion en weer fris te beginnen. Na verschillende vertragingen begon de bouw van het nieuwe stadion uiteindelijk begin 2016 naast het oude White Hart Lane, zodat Spurs het seizoen 2016-17 konden afmaken op hun oude terrein, dat na afloop van het seizoen werd gesloopt. De club verhuisde vervolgens naar het Wembley Stadium voor wat werd beschouwd als een seizoen, maar duurde uiteindelijk bijna twee seizoenen vanwege meer vertragingen. In juni van dit jaar maakte de club bekend terug te verhuizen naar hun oude stadion en weer fris te beginnen. Het Tottenham Hotspur Stadium opende zijn deuren op 4 april 2019 met een competitiewedstrijd tussen Spurs en Crystal Palace. Het eerste doelpunt werd gescoord door Son Heung-Min. Eerder werd in het stadion een onder 18-jarigen- en Legends-wedstrijd gespeeld. Het stadion valt op door zijn gelijkvloerse thuistribune, die een capaciteit van 17.000 zitplaatsen heeft, en door zijn intrekbare veld dat een NFL-veld eronder kan hosten. Het stadion zal minstens twee reguliere NFL-wedstrijden per jaar organiseren, afgezien van Spurs? thuiswedstrijden.

Manieren om naar Tottenham Hotspur Stadium te reizen

Het Tottenham Hotspur Stadium ligt in Tottenham, in het noorden van Londen. Het dichtstbijzijnde metrostation, Tottenham Hale station, ligt op relatief ver lopen (ongeveer 30 minuten), maar met een wandeling van ongeveer 30 minuten nog steeds op loopafstand. De wandeling vanaf station Seven Sisters langs Tottenham High Road duurt een paar minuten langer, maar is gemakkelijker te navigeren, of neem een bus naar Tottenham High Road. London Overground is een bovengrondse treindienst die loopt van Liverpool Street station in het centrum van Londen naar White Hart Lane station. De reis duurt ongeveer een half uur. In plaats van de bovengrondse TFL-trein te gebruiken, kunt u ook een nationale trein nemen van station Liverpool Street naar station Northumberland Park. Deze trein ligt aan de andere kant van het stadion. Verwacht na de wedstrijd wachtrijen op alle bovenstaande stations. Het kan sneller zijn om naar een station verder weg van Spurs te lopen. Spurs rijden bovendien shuttlebussen vanaf station Wood Green op de Piccadilly Line en Alexandra Palace. Adres: 782 High Rd, Tottenham, London N17 0BX

Eten, drinken en slapen in de buurt van het Tottenham Hotspur-stadion

Tottenham Hotspur Stadium ligt in het Londense Tottenham, dat vroeger een wat slechte reputatie had. De afgelopen jaren is het echter veel verbeterd. Er zijn een groot aantal pubs en fastfoodrestaurants in de omgeving van het stadion, en natuurlijk ook tal van opties in het stadion. Er zijn weinig hotels direct in de buurt van het stadion, maar sommige appartementen zijn beschikbaar om uit te kiezen als u in de buurt van het stadion wilt verblijven. De meeste mensen zullen besluiten om elders in Londen te blijven en naar binnen te reizen voor de wedstrijd. Tottenham Hotspur Stadium is een populaire toeristische bestemming en veel hotels en appartementen zijn beschikbaar in de buurt van het stadion. Voor een uitgebreidere lijst, zie de onderstaande links.

Tickets voor Tottenham Hotspur

Tickets voor Tottenham Hotspur zijn online te koop. Tickets worden eerst beschikbaar gesteld aan clubleden en vervolgens, als ze beschikbaar blijven, gaan ze in de algemene verkoop. Op dit moment is het onwaarschijnlijk dat reguliere competitiewedstrijden in de algemene verkoop gaan vanwege de grote vraag, en lid worden van een club kan daarom nodig zijn om tickets te krijgen.

Tottemham Hotspur Stadium tours

Tottenham Hotspur organiseert stadiontours die ongeveer 90 minuten duren. De tour omvat de kleedkamers, spelerstunnel en spelersbank. Gidsen leiden meerdere keren per dag rondleidingen, meestal tussen 10:30 en 16:00 uur. Klik hier voor het laatste schema en boekingen. De tour kost £ 30,00

Foto's van Tottenham Hotspur Stadium

De spreker bespreekt een nieuwe klasopdracht die ze moeten doen. Ze leggen de taak uit en hoe deze moet worden voltooid. De spreker bespreekt een nieuwe klassikale opdracht die ze hebben gekregen om te doen. Ze leggen de taak uit en hoe deze moet worden voltooid. Foto credits: Bluejam & Hzh

Nuttige internetlinks

De Tottenham Hotspur website, London city guide website, TFL website voor Londen openbaar vervoer informatie, Journey planner website voor het openbaar vervoer in Londen, en Nationalrail.co.uk voor treintijden en tarieven zijn allemaal officiële websites van Tottenham Hotspur, Londen, TFL, Journey planner respectievelijk.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Newtottenhamhotspurstadium
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Newtottenhamhotspurstadium
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Newtottenhamhotspurstadium
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
2
4.75
+0.36
2-1
43.5%
43.5%
X
29.1%
29.1%
2
27.4%
27.4%
2-1
8.09%
btts
42.3%
(OG) E. Olivera
18'
1 - 0
(L. Miranda) J. F. Caicedo
36'
2 - 0
D. Catano
56'
2 - 1
90'+1
J. Barrera (E. Olivera)
A. Ibarguen L. Miranda
18'
21'
D. Mantilla
29'
E. Olivera
J. Moya
31'
46'
Y. Guzman A. Andrade
46'
A. Mejia J. Duque
R. Urena
47'
47'
Y. Guzman
64'
G. Moreno D. Mantilla
J. F. Caicedo G. Ramirez
72'
82'
J. Barrera S. Gomez
B. Rovira
89'
90'+3
J. Barrera
R. Urena M. Rangel
90'+3
J. Marulanda S. Mosquera
90'+3
90'+3
F. Aguilar D. Pabon
 • 54%
  Bezitstijd
  46%
 • 64
  Gevaarlijke aanvallen
  51
 • 05
  Totaal aantal schoten
  08
 • 04
  Hoeken
  04
 • 1
  69.8%
  69.8%
  X
  19.0%
  19.0%
  2
  11.2%
  11.2%
  2-0
  13.5%
  btts
  43.8%
  1
  37.8%
  37.8%
  X
  26.0%
  26.0%
  2
  36.2%
  36.2%
  1-1
  12.3%
  btts
  54.4%
  1
  46.5%
  46.5%
  X
  26.8%
  26.8%
  2
  26.7%
  26.7%
  1-1
  12.6%
  btts
  48.0%
  1
  68.3%
  68.3%
  X
  18.5%
  18.5%
  2
  13.1%
  13.1%
  2-0
  11.3%
  btts
  51.6%

  Populaire zoekopdrachten

  Newtottenhamhotspurstadium

  Tottenham Hotspur Stadium: Hotel, Tickets, Parkeren, Concert, Capaciteit (2022).

  Het stadion heeft een capaciteit van 67.000 en werd gebouwd door Tottenham Hotspur Football Club en energiebedrijf Envirosat. Het stadion werd officieel geopend op 16 september 2018.

  Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
  Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op