Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Estadio de Mestalla: Hotel, Tickets, Parkeren, Concert, Capaciteit (2022)

Op 20 mei 1923 opende Estadio de Mestalla met een vriendschappelijke wedstrijd tussen Valencia en Levante.

Mestalla

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Maandag, 27.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het Stadion van Mestalla werd geopend op 20 mei 1923 met een vriendschappelijke wedstrijd tussen Valencia en Levante. Het kon aanvankelijk 17.000 fans bevatten, maar werd al snel uitgebreid tot een capaciteit van 25.000. Tijdens de Spaanse burgeroorlog deed het stadion dienst als concentratiekamp en schroothoop, waardoor het zwaar beschadigd raakte tot het punt dat er na de oorlog niet veel meer van overbleef. Mestalla werd na de oorlog gerestaureerd en het bleef aanvankelijk een bescheiden aangelegenheid totdat de club begon aan een groots herontwikkelingsprogramma genaamd "Gran Mestalla?", dat de bouw van een nieuwe hoofdtribune en de uitbreiding van alle andere tribunes omvatte. Het project werd voltooid in 1955 en de capaciteit van Mestalla werd verhoogd tot 45.000 plaatsen. In 1957 stortte een deel van het nieuwe stadion in nadat de rivier Tã¹ria de stad overstroomde, maar het werd snel herbouwd. In 1962 was Nottingham Forest het eerste buitenlandse team dat in Mestalla speelde. In 1969 werd het stadion omgedoopt tot eerbetoon aan voormalig president Luis Casanova. Hij voelde zich overweldigd door de eer en vroeg in 1994 om de naam terug te veranderen in Mestalla. Valencia overwoog te verhuizen naar een nieuw stadion aan de rand van de stad, maar besloot in plaats daarvan mestalla te herontwikkelen, wat nodig was als onderdeel van de voorbereidingen voor het WK van 1982. De werken omvatten de reconstructie van de onderste laag, die tot dan toe bestond uit een bakstenen structuur en werd vervangen door een betonnen. Mestalla organiseerde alle drie de eerste ronde groepswedstrijden van het WK 1982. Het stadion bleef de volgende vijftien jaar relatief ongewijzigd. Het onderging zijn laatste herontwikkeling tussen 1997 en 2001, toen beide uiteinden en één kant werden uitgebreid met een extra laag en nieuwe toegangstorens werden gebouwd in de hoeken. Het Estadio de Mestalla mist echter nog veel moderne faciliteiten en daarom kondigde Valencia plannen aan voor een nieuw stadion in het noorden van de stad. De bouw van de 75.000 zitplaatsen begon in 2007, maar de werken werden begin 2009 stilgelegd vanwege een gebrek aan financiering. Op dit moment lijkt het niet waarschijnlijk dat deze snel zullen hervatten. (foto's van het huidige Estadio de Mestalla hieronder)

Manieren om naar Mestalla te reizen

Het Estadio de Mestalla ligt ten oosten van het historische stadscentrum van Valencia. De wandeling vanaf de kathedraal of het centraal station (Estaciã³n del Norte) duurt niet meer dan 30 minuten. Als alternatief is het stadion bereikbaar met de metro. Metrohalte Aragón, op lijn 5, grenst aan het stadion. Lijn 5 brengt u ook naar de luchthaven. Een andere optie is het nemen van metrolijn 3 naar station Facultats, dat op 5 minuten lopen ten noorden van het stadion ligt.   Adres: Avenida Suecia s/n, 46010 Valencia

Eten, drinken en slapen in de buurt van Mestalla

Het Estadio de Mestalla ligt in een dichtbevolkte wijk dicht bij het centrum van Valencia. Er zijn tal van cafés©en restaurants in de omgeving van het stadion, terwijl het meer serieuze nachtleven te vinden is op een kleine loopafstand in de historische wijk. Er is bijvoorbeeld een stukje nachtleven rond Plaza de Canovas op een afstand van minder dan 10 minuten lopen van het stadion, maar er is nog veel meer in het historische centrum, terwijl er een clubscene is rond de stranden van de stad. Er zijn veel hotels in Valencia en een aantal goede opties, zoals Hospes Palau de la Mar, Hotel Husa Dimar en SH Valencia Palace, die dicht bij Mestalla liggen. Hotel Renasa, NH Villacarlos en Hotel Kris Consul del Mar zijn ook dichtbij, maar kunnen een beetje duurder zijn. De vele hotels in de buurt van Estadio de Mestalla zijn beschikbaar in het historische centrum of dichter bij het strand.

Valencia Tickets

Tickets voor wedstrijden in Valencia kunnen online worden gekocht via de officiële website, Ticketmaster of Entradas.com. Tickets kunnen ook persoonlijk worden gekocht bij de kassa's van Mestalla, bij de megastore van Valencia aan de Avinguda del Marquã©s de Sotelo vlak bij het plaã§a de l'Ajuntament-plein in het stadscentrum, of bij een van de Fenamix-verkooppunten. De toeschouwersaantallen van Valencia behoren tot de hoogste in de competitie, maar ze hebben een beperkt aantal spraakmakende wedstrijden die altijd uitverkocht zijn. In deze gevallen moet u mogelijk genoegen nemen met wederverkopers zoals viagogo en ticketbis. Deze websites kunnen ook uw enige optie zijn als Ticketmaster en Entradas.com uw buitenlandse creditcard niet accepteren. Ticketprijzen variëren afhankelijk van de tegenstander, maar kunnen beginnen bij 10 euro voor hogere niveaus en oplopen tot 65 euro voor de beste plaatsen op de hoofdtribune. De meeste tickets kosten tussen de 15 en 35 euro. De duurste tickets voor de wedstrijden van Barcelona en Madrid zullen aanzienlijk duurder zijn.

Mestalla stadion tours

Valencia biedt rondleidingen door het stadion met toegang tot de kleedkamers, de spelerstunnel en de perskamer. De rondleidingen duren ongeveer een uur. Rondleidingen lopen continu op maandag tot en met vrijdag tussen 10:30 en 14:30 uur en 15:30 en 17:30 uur, en op zondag tussen 10:30 en 13:30 uur. Alleen op wedstrijddagen stoppen de rondleidingen 5 uur voor de aftrap en zijn exclusief de kleedkamers. De kosten van de tour zijn â¬10,20. Reserveringen kunnen online, telefonisch of bij het loket van de tour in Mestalla worden gemaakt, maar zijn niet vereist. E-mail [email protected] voor meer informatie.

Relevante internetlinks

Valencia Club de Fútbol is de officiële website van Valencia Football Club. Turismo Valencia is de officiële toeristische website voor Valencia. Metrovalencia.es biedt reisinformatie over de metro van Valencia. Wat mij verbaasde was dat iedereen na het rustsignaal broodjes tevoorschijn haalde. Het zag er vreemd uit. Valencia is een erg mooie stad en ik zou iedereen een bezoek aanraden. Het was een geweldige dag! Het verbaasde me dat iedereen na het rustsignaal broodjes tevoorschijn haalde. Het zag er echt vreemd uit. Valencia is een prachtige stad en ik zou iedereen een bezoek willen aanraden. Het was een geweldige dag!. Mijn vriend kreeg de kaartjes via ticketmaster en ze kostten dertig euro. De sfeer alleen al was de toegangsprijs waard. Hij zat naast een paar Athletico-fans in een overwegend Valencia-sectie, maar voelde geen slechte vibes. Onnodig te zeggen dat hij een oranje hoodie en blauwe sneakers droeg, dus hij was bedekt. De sfeer alleen al was de toegangsprijs waard. Ik zat naast een paar Athletico-fans in een overwegend Valencia-gedeelte, maar voelde geen slechte vibes. Onnodig te zeggen dat ik een oranje hoodie en blauwe sneakers droeg, dus ik was bedekt.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Mestalla
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Mestalla
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Mestalla
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
2
4.75
+0.36
2-0
43.5%
43.5%
X
29.1%
29.1%
2
27.4%
27.4%
2-0
8.88%
btts
42.3%
(OG) E. Olivera
18'
1 - 0
(L. Miranda) J. F. Caicedo
36'
2 - 0
D. Catano
56'
A. Ibarguen L. Miranda
18'
21'
D. Mantilla
29'
E. Olivera
J. Moya
31'
46'
Y. Guzman A. Andrade
46'
A. Mejia J. Duque
R. Urena
47'
48'
Y. Guzman
 • 69%
  Bezitstijd
  31%
 • 52
  Gevaarlijke aanvallen
  36
 • 05
  Totaal aantal schoten
  03
 • 02
  Hoeken
  03
 • 1
  69.8%
  69.8%
  X
  19.0%
  19.0%
  2
  11.2%
  11.2%
  2-0
  13.5%
  btts
  43.8%
  1
  37.8%
  37.8%
  X
  26.0%
  26.0%
  2
  36.2%
  36.2%
  1-1
  12.3%
  btts
  54.4%
  1
  46.5%
  46.5%
  X
  26.8%
  26.8%
  2
  26.7%
  26.7%
  1-1
  12.6%
  btts
  48.0%
  1
  68.3%
  68.3%
  X
  18.5%
  18.5%
  2
  13.1%
  13.1%
  2-0
  11.3%
  btts
  51.6%

  Populaire zoekopdrachten

  Mestalla

  Estadio de Mestalla: Hotel, Tickets, Parkeren, Concert, Capaciteit (2022).

  Op 20 mei 1923 opende Estadio de Mestalla met een vriendschappelijke wedstrijd tussen Valencia en Levante.

  Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
  Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op