Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Stadio Luigi Ferraris: Hotel, Tickets, Parkeren, Concert, Capaciteit (2022)

Het onderzoeksteam deed onderzoek naar de correlatie tussen angst en geluk. Het onderzoeksteam deed onderzoek naar de correlatie tussen angst en geluk.

Luigiferraris

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Maandag, 27.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Luigi Ferraris Stadium werd gebouwd in 1910 nadat Genua socio Musso Piantelli voorstelde om de grond in een renbaan te gebruiken voor een voetbalveld. Zijn voorstel werd aanvaard en het nieuwe stadion werd geopend op 22 januari 1911. Het stadion bestond oorspronkelijk uit een enkele houten tribune, maar werd in de jaren 1920 en 1930 snel uitgebreid tot een capaciteit van ongeveer 30.000 plaatsen. In 1933 werd het stadion omgedoopt tot Stadio Luigi Ferraris ter ere van de voormalige kapitein van Genua die was omgekomen in de Eerste Wereldoorlog. Een jaar later was het stadion gastheer van de ronde van 16 wedstrijden tussen Spanje en Brazilië in 1934 World Cup. Het stadion biedt plaats aan meer dan 58.000 mensen en is de locatie geweest van een aantal belangrijke wedstrijden in de geschiedenis van Genua. Het Luigi Ferraris Stadion was tot 1946 de enige thuisbasis van de voetbalclub van Genua. Toen Sampdoria Football Club in dat jaar werd opgericht, vroeg het echter om de grond te delen, wat door Genoa werd geaccepteerd. Het stadion biedt plaats aan meer dan 58.000 mensen en is de locatie geweest van een aantal belangrijke wedstrijden in de geschiedenis van Genua. In de volgende decennia nam het stadion geleidelijk in omvang toe tot een maximale capaciteit van ongeveer 55.700 mensen in de jaren 1980. De bouw van het nieuwe stadion, ontworpen door architect Vittoria Gregotti, begon in 1987 en werd voltooid in 1989. De werkzaamheden werden geleidelijk uitgevoerd zodat Genoa en Sampdoria in het stadion konden blijven spelen. Het WK vond plaats in de loop van drie groepswedstrijden en de ronde van 16 wedstrijden tussen de Republiek Ierland en Roemenië. Recente renovaties aan het stadion zijn minimaal geweest en de toestand van het stadion is in de loop van de tijd langzaam verslechterd. Genoa en Sampdoria hebben daarom gekeken naar de herontwikkeling van Stadio Luigi Ferraris, of naar de bouw van een gloednieuw stadion. Op dit moment zijn er echter geen concrete plannen. (foto's van het huidige Stadio Luigi Ferraris hieronder)

Manieren om naar Stadio Luigi Ferraris te reizen

Het heeft een capaciteit van 54.000 toeschouwers. Het Luigi Ferraris stadion ligt in het noorden van de stad Genua en ligt langs de Bisagno rivier(bedding). Het heeft een capaciteit van 54.000 toeschouwers. Het stadion ligt op 1,5 km van het historische stadscentrum van Genua en kan via een kleine omweg vanuit het zuiden worden benaderd (om te voorkomen dat u de heuvel op en af klimt die tussen het centrum en het stadion ligt). Het stadion ligt dicht bij het treinstation Genova Brignole, dat voornamelijk wordt bediend door regionale treinen. Volg de Bisagno rivier landinwaarts voor ongeveer een kilometer. Het treinstation van Brignole ligt aan de westelijke rand van het centrum van Genua. U kunt bus 480 of 482 nemen in de richting van S. Eusebio vanuit Brignole. Het is 7 minuten rijden naar de halte Marassi/Stadio. Het treinstation Genova Principe, het station waar langeafstandstreinen aankomen, ligt verder weg, op ongeveer 3,5 kilometer van het stadion. U kunt een trein nemen naar Brignole vanaf station Principe. Stap uit bij halte Bobbio5/Stadio. U kunt ook bus 12 of 13 nemen vanaf metrostation San Giorgio. Neem de bus in de richting van Prato en stap uit bij halte Bobbio5/Stadio. Vanaf metro De Ferrari kun je bus 14 nemen, ook richting Prato. Stap uit bij halte Bobbio5/Stadio. Deze bussen zetten fans af en halen ze op op aangewezen gebieden in de buurt van het stadion. Elke wedstrijddag rijden er speciale busdiensten vanaf Caricamento (CM), Piazzale Kennedy (KM en 47) en het treinstation principe (SM). Deze bussen zetten fans af en halen ze op op aangewezen gebieden in de buurt van het stadion. Als u met de auto komt, neemt u afslag Genova Est vanaf de A12. Rijd naar de stad en later de borden naar het stadion. Adres: Via Giovanni De Prà 1, 16139 Genova

Eten, drinken en slapen in de buurt van Stadio Luigi Ferraris

Het Stadio Luigi Ferraris ligt in een stedelijk gebied, wat betekent dat er geen gebrek is aan de typisch Italiaanse bars en restaurants in dergelijke buurten. Er zijn veel plaatsen om te eten en te drinken in de omgeving van brignole treinstation in Genua. De uitgaansgebieden van Genua liggen iets verder naar het westen in het zuidelijke deel van het historische centrum van de stad. Er zijn geen hotels in de directe omgeving van het stadion, maar er zijn een paar goede opties beschikbaar rond Brignole, waardoor u gemakkelijk toegang heeft tot het stadion en het stadscentrum. Het Hotel Nologo, Hotel Brignole en Hotel Ricci zijn allemaal budgetopties, terwijl de Starhotels President en Golden Tulip Hotel Moderno Verdi luxere keuzes zijn. Wilt u alle hotels in de buurt van Stadio Luigi Ferraris en brignole treinstation vinden, of heeft u nog meer opties in het historische centrum van Genua?

Genua Tickets

Tickets voor wedstrijden in Genua kunnen online worden gekocht (via print-at-home tickets) of persoonlijk in de Genoa Store in het Palazzina San Giobatta in het centrum van Genua in de buurt van metrostation San Giorgio. Tickets variëren meestal van ? 15,00 voor de uiteinden tot tussen ? 30,00 en ? 50,00 voor de lange zijden, maar kunnen hoger zijn voor spraakmakende wedstrijden. Kaarten zijn vanaf 5 uur voor de wedstrijd te koop in het stadion. Zorg ervoor dat je een paspoort of ID-kaart meeneemt als je tickets wilt kopen. Genua is slechts af en toe uitverkocht. Stuur een e-mail naar [email protected] voor meer informatie.

Sampdoria-tickets

Tickets voor Sampdoria-wedstrijden kunnen online of persoonlijk worden gekocht bij de Sampdoria-punten aan de Via Cesarea 107-109 (stadscentrum) of Via Biancheri 25 (West-Genua). Kaartjes voor de wedstrijd aan de uiteinden kosten ?15,00, terwijl die voor de lange zijden €60,00 kosten. Prijzen worden verhoogd met ?5,00 indien gekocht op de dag van de wedstrijd (met uitzondering van achter-het-doel tickets). Stuur een e-mail [email protected] voor meer informatie.

Foto's van Stadio Luigi Ferraris

De schrijver spreekt zijn opwinding uit over de aanstaande publicatie van hun boek. Zij geloven dat het een waardevolle bijdrage zal zijn aan de literatuurgemeenschap.

Handige websites

De officiële website van Genoa CFC is genoacfc.it, terwijl de officiële website van UC Sampdoria is satp.it. De genova-turismo website biedt informatie over het toerisme in Genua, inclusief treintijden en tarieven vanaf AMT. Tot slot geeft Trenitalia informatie over het openbaar vervoer in Genua. Ik woonde de wedstrijd Genoa vs Frosinone bij en kocht kaartjes voor Distinti - langs de kant - voor ? 30 bij de kassa aan de overkant van de Curva Nord. Er was een paspoort nodig en ik sprak luid omdat ik niet kon zien wie er in de stand stond die me de kaartjes verkocht! Er is een geweldige familiale sfeer in die stand en een geweldige sfeer over het algemeen rond de grond. Bedankt voor het advies. Het stadion ligt op 20 minuten lopen van het metro- en treinstation Brignole. Ik woonde de wedstrijd Genoa vs Frosinone bij en kocht kaartjes voor Distinti - langs de kant - voor ? 30 bij de kassa aan de overkant van de Curva Nord. Een paspoort is vereist en ik moet luid spreken omdat ik niet kan zien wie er in de kraam staat die me de tickets verkoopt! Er hangt een geweldige familiale sfeer in die stand en over het algemeen een uiterst sfeervolle omgeving aan de grond. Er zijn veel eet- en drinkgelegenheden in de buurt van Brignole. - Een ticket voor de bovenste laag van een van de uiteinden kost ongeveer $ 30,00.

 • De wedstrijd begon rond 20.00 uur en er was een grote menigte aanwezig.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Luigiferraris
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Luigiferraris
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Luigiferraris
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
2
4.75
+0.36
2-1
43.5%
43.5%
X
29.1%
29.1%
2
27.4%
27.4%
2-1
8.09%
btts
42.3%
(OG) E. Olivera
18'
1 - 0
(L. Miranda) J. F. Caicedo
36'
2 - 0
D. Catano
56'
2 - 1
90'+1
J. Barrera (E. Olivera)
A. Ibarguen L. Miranda
18'
21'
D. Mantilla
29'
E. Olivera
J. Moya
31'
46'
Y. Guzman A. Andrade
46'
A. Mejia J. Duque
R. Urena
47'
47'
Y. Guzman
64'
G. Moreno D. Mantilla
J. F. Caicedo G. Ramirez
72'
82'
J. Barrera S. Gomez
B. Rovira
89'
90'+3
J. Barrera
R. Urena M. Rangel
90'+3
J. Marulanda S. Mosquera
90'+3
90'+3
F. Aguilar D. Pabon
 • 54%
  Bezitstijd
  46%
 • 64
  Gevaarlijke aanvallen
  51
 • 05
  Totaal aantal schoten
  08
 • 04
  Hoeken
  04
 • 1
  69.8%
  69.8%
  X
  19.0%
  19.0%
  2
  11.2%
  11.2%
  2-0
  13.5%
  btts
  43.8%
  1
  37.8%
  37.8%
  X
  26.0%
  26.0%
  2
  36.2%
  36.2%
  1-1
  12.3%
  btts
  54.4%
  1
  46.5%
  46.5%
  X
  26.8%
  26.8%
  2
  26.7%
  26.7%
  1-1
  12.6%
  btts
  48.0%
  1
  68.3%
  68.3%
  X
  18.5%
  18.5%
  2
  13.1%
  13.1%
  2-0
  11.3%
  btts
  51.6%

  Populaire zoekopdrachten

  Luigiferraris

  Stadio Luigi Ferraris: Hotel, Tickets, Parkeren, Concert, Capaciteit (2022).

  Het onderzoeksteam deed onderzoek naar de correlatie tussen angst en geluk. Het onderzoeksteam deed onderzoek naar de correlatie tussen angst en geluk.

  Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
  Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op