Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Cars Jeans Stadion: Hotel, Tickets, Parkeren, Concert, Capaciteit (2022)

Het nieuwe stadion, Cars Jeans Stadion, vervangt het oude Zuiderpark Stadion, dat qua voorzieningen niet voldeed aan de moderne eisen.

Kyocerastadion

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Maandag, 27.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het Kyocera Stadion, voorheen bekend als het Kyocera Stadion en het ADO Den Haag Stadion, verving het oude Zuiderpark stadion van ADO, dat niet voldeed aan de moderne eisen op het gebied van faciliteiten. De bouw van het nieuwe stadion begon eind 2005 en was op tijd klaar voor de start van het seizoen 2007/08. Het Cars Jeans Stadium werd officieel geopend op 28 juli 2007. De eerste wedstrijd werd gespeeld tussen ADO Den Haag en een selectie van niet-competitiespelers uit de regio. De buitenkant van het stadion is gemaakt van gloeiend aluminium. Het is ontworpen om een eenvoudige uitbreiding mogelijk te maken om de huidige capaciteit te verdubbelen. Kyocera Stadion heette oorspronkelijk ADO Stadion in 2010 toen de Japanse elektronicafabrikant instemde met een naamgevingsrechtendeal. De naam veranderde in 2017 in Cars Jeans Stadion na een nieuwe naamgevingsdeal.

Manieren om naar Cars Jeans Stadion te reizen

Het Cars Jeans Stadion ligt in het zuidoosten van Den Haag op een modern kantorenpark waar de snelwegen A4 en A12 elkaar kruisen. De afstand tot het centrum van Den Haag is ongeveer 6 kilometer. Als u met de auto vanaf de A8 komt, neemt u afslag 8 richting Leidschendam. Daar wordt het stadion bewegwijzerd met een balbordje en een N. Vanaf de A12 neemt u afslag 5 Nootdorp. Het stadion is bewegwijzerd met een balletje, ditmaal vergezeld van een Z. De auto's, spijkerbroeken en stadion liggen allemaal op loopafstand van elkaar. Er rijden regelmatig treinen van Den Haag Centraal Station en de stad Gouda naar Den Haag Ypenburg, vanwaar het slechts een korte wandeling naar het stadion is. Vanuit Den Haag is het stadion te bereiken met de sneltram (Randstadrail). Lijnen 3 en 4 rijden door het centrum van Den Haag en stoppen op 10 minuten lopen van het stadion bij station Forepark. De reis duurt 10 minuten. Vanuit Rotterdam is het stadion te bereiken met de sneltramlijn E. Stap in op Rotterdam Centraal Station of een andere halte in het centrum (Stadhuis of Beurs) en stap uit bij halte Forepark. De reis duurt ongeveer 20 minuten. De buslijn 19 verbindt de steden Delft en Leidschendam met station Den Haag Ypenburg. Adres: Haags Kwartier 55, 2491 BM Den Haag De onderzoeker analyseerde de gegevens met behulp van een aantal methoden.

ADO Den Haag Tickets

Kaarten voor wedstrijden van ADO Den Haag zijn online te koop, of in de fanshop in het stadion. Om de thuiswedstrijden van ADO Den Haag tegen Ajax en Feyenoord bij te wonen, moeten personen in het bezit zijn van een ADO Clubkaart. Anders is identificatie vereist bij de aankoop van tickets. Indien er nog kaarten beschikbaar zijn, kunnen deze op de dag van de wedstrijd in het stadion worden gekocht (wederom met bewijs van identificatie). De meeste algemene verkoopwedstrijden hebben niet de neiging om uit te verkopen. Tickets kunnen in prijs variëren van $ 19,00 voor een stoel achter het doel tot $ 45,00 voor een stoel op de hoofdtribune. Stuur voor meer informatie een e-mail naar [email protected]

Relevante internetlinks

De website van ADO Den Haag is de officiële website van de voetbal(voetbal)club ADO Den Haag. Den Haag toeristische informatie is te vinden op Denhaag.nl en geeft informatie over dingen om te doen in en rond Den Haag, inclusief vervoersmogelijkheden. De ov-informatie voor Den Haag is te vinden op Htm.net, waaronder informatie over treintijden en tarieven. Nadat ik klaar was met praten met hen, benaderden de lokale bevolking me en begonnen me te vertellen over hun club. Ze wilden heel graag dat ik meedeed en het was duidelijk dat ik daar welkom was. Mijn vrienden die met mij wandelden, waren het er ook over eens dat dit een geweldige plek was voor wandelaars om contact te maken met anderen en een geweldige tijd te hebben. Een klein stadion met een geweldige sfeer. Het was gemakkelijk te bereiken vanuit het stadscentrum. Er waren geen bars in de buurt, alleen een supportershuis voor een biertje voor de wedstrijd. Als internationale stad kon ik verschillende talen horen spreken. Waarschijnlijk door hun grote vriendschappen met Legia Warschau, Juventus en FC Brugge. Er is een geweldig uitzicht op het veld vanaf alle stoelen, met een drukte van gemiddeld ongeveer 11.000. Het lijkt er echter op dat het geluid veel harder is dan normaal, het klinkt alsof er minstens 30.000 mensen in het stadion zijn. In tegenstelling tot de meeste stadions waar de sfeer uit één gebied komt, is het geluid bij ADO verspreid over verschillende gebieden. Dit zorgt voor een geweldige ervaring wanneer beide zones naar elkaar zingen. De supporters staan ook bekend om hun geweldige spandoeken, enkele van de beste kunstwerken die je in elk stadion zult zien. Ik vond de lokale bevolking erg vriendelijk. Toen ze me Engels hoorden spreken, spraken ze gretig met me en vertelden me over de club en waarom ik op bezoek was. Ik voelde me echt welkom. Ik ben nu meerdere keren in het park geweest en heb ervan genoten. Mijn vrienden die ook zijn gaan groundhoppen zijn het erover eens, het is een speciale club die ervoor zorgt dat je je thuis voelt en de lokale bevolking die je het gevoel geeft deel uit te maken van hun gemeenschap.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Kyocerastadion
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Kyocerastadion
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Kyocerastadion
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
2
4.75
+0.36
2-1
43.5%
43.5%
X
29.1%
29.1%
2
27.4%
27.4%
2-1
8.09%
btts
42.3%
(OG) E. Olivera
18'
1 - 0
(L. Miranda) J. F. Caicedo
36'
2 - 0
D. Catano
56'
2 - 1
90'+1
J. Barrera (E. Olivera)
A. Ibarguen L. Miranda
18'
21'
D. Mantilla
29'
E. Olivera
J. Moya
31'
46'
Y. Guzman A. Andrade
46'
A. Mejia J. Duque
R. Urena
47'
48'
Y. Guzman
64'
G. Moreno D. Mantilla
J. F. Caicedo G. Ramirez
72'
82'
J. Barrera S. Gomez
B. Rovira
89'
90'+3
J. Barrera
R. Urena M. Rangel
90'+3
J. Marulanda S. Mosquera
90'+3
90'+4
F. Aguilar D. Pabon
 • 56%
  Bezitstijd
  44%
 • 64
  Gevaarlijke aanvallen
  51
 • 05
  Totaal aantal schoten
  08
 • 04
  Hoeken
  04
 • 1
  69.8%
  69.8%
  X
  19.0%
  19.0%
  2
  11.2%
  11.2%
  2-0
  13.5%
  btts
  43.8%
  1
  37.8%
  37.8%
  X
  26.0%
  26.0%
  2
  36.2%
  36.2%
  1-1
  12.3%
  btts
  54.4%
  1
  46.5%
  46.5%
  X
  26.8%
  26.8%
  2
  26.7%
  26.7%
  1-1
  12.6%
  btts
  48.0%
  1
  68.3%
  68.3%
  X
  18.5%
  18.5%
  2
  13.1%
  13.1%
  2-0
  11.3%
  btts
  51.6%

  Populaire zoekopdrachten

  Kyocerastadion

  Cars Jeans Stadion: Hotel, Tickets, Parkeren, Concert, Capaciteit (2022).

  Het nieuwe stadion, Cars Jeans Stadion, vervangt het oude Zuiderpark Stadion, dat qua voorzieningen niet voldeed aan de moderne eisen.

  Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
  Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op