Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

The Hawthorns: Hotel, Tickets, Parkeren, Concert, Capaciteit (2022)

De Hawthorns openden op 3 september 1900 met een wedstrijd tussen West Brom en Derby County (1-1).

Hawthorns

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Maandag, 04.Juli 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Op 3 september 1900 openden de Hawthorns met een 1-1 gelijkspel tussen West Brom en Derby County. De bouw had slechts vier maanden geduurd en de grond bood plaats aan 35.500 toeschouwers. West Brom had aanvankelijk slechts een huurcontract voor 14 jaar, maar kocht het eigendom in 1913. De club begon geleidelijk aan het stadion uit te breiden met geld dat binnenkwam van successen op het veld. In 1920 werden nieuwe betonnen terrassen gebouwd die de capaciteit op 65.000 brachten. De Hawthorns noteerden hun hoogste opkomst in 1937 toen 64.815 mensen West Bromwich arsenal zagen spelen. In de volgende decennia werden geen belangrijke veranderingen aangebracht tot de bouw van een nieuwe Oosttribune in 1964. De tribune begon bekend te staan als "The Rainbow?" vanwege de 4.000 felgekleurde stoelen. Een deel van de oude East Stand werd vervolgens gebruikt om een nieuwe tribune te bouwen aan de Birmingham Road End. Een nieuwe stand werd gebouwd in de late jaren 1970 op Halfords Lane, ter vervanging van de vervallen Halfords Lane Stand. Het stadion werd omgebouwd tot een all-seater in de jaren 1990 na de Hillsborough-ramp en het daaropvolgende Taylor-rapport. Dit betekende dat beide terrassen aan de uiteinden werden vervangen door twee nieuwe all-seater stands. In 2001 werd de Regenboogtribune gesloopt en werd er een nieuwe Oosttribune voor in de plaats gebouwd. De West Bromwich Albion Football Club onderzoekt momenteel de haalbaarheid om The Hawthorns uit te breiden naar een capaciteit van meer dan 30.000. Hoogstwaarschijnlijk zou dit worden gedaan door een extra laag toe te voegen aan de West Stand (Halfords Lane Stand). Omdat de club echter niet consequent de huidige capaciteit uitverkoopt, zijn deze plannen voorlopig in de ijskast gezet. (foto's van de huidige The Hawthorns hieronder)

Manieren om naar The Hawthorns te reizen

The Hawthorns ligt in de stad West Bromwich, gelegen aan de noordwestelijke rand van Birmingham, in Engeland. Het stadion ligt ongeveer 1,5 mijl ten zuidoosten van West Bromwich High Street en 4 mijl ten noorden van het centrum van Birmingham. Het stadion ligt dicht bij knooppunt 1 van de snelweg M5. Neem afslag 1 en rijd in de richting van Birmingham City Centre (oosten). Het stadion zal snel zichtbaar zijn aan de rechterkant van de weg. Vanuit Birmingham kan het stadion worden bereikt door de A41 in westelijke richting richting de M5 te nemen. Het is gelegen aan de linkerkant van de weg (zijkant). Het Hawthorns ligt op korte loopafstand van het treinstation Hawthorns, dat bereikbaar is met treinen en een bovengrondse metro. Het metrostation Birmingham Snow Hill kan worden ingescheept door passagiers in het centrum van Birmingham. Na een rit van 10 minuten stopt de metro bij station Hawthorns. Van daaruit gaat het verder naar de stadscentra van West Bromwich en Wolverhampton. Treinen vertrekken vanaf station Birmingham Moor Street, ook in het centrum van Birmingham, en komen na een reis van 10-15 minuten aan bij The Hawthorns. Bussen 74 en 75 (vanuit Birmingham) en 79 (vanuit Wolverhampton) bedienen het stadion. Stap uit bij Birmingham Road. Adres: Birmingham Road, West Bromwich, B71 4LF

Eet, drink en slaap in de buurt van The Hawthorns

De Hawthorns bevindt zich in een gebied dat voornamelijk bestaat uit lichte industrie, kantoren en enkele residentiële woningen. Er is weinig in de buurt, en hoewel er een paar pubs op loopafstand zijn, kan eten en drinken in het centrum van Birmingham een betere optie zijn. Als u zo dicht mogelijk bij het stadion wilt blijven, zijn er een paar fatsoenlijke opties. De Park Inn bij knooppunt 1 van de M5 is een geweldige optie. De wandeling naar The Hawthorns duurt slechts 10 minuten. Anders zijn er geen hotels in de buurt van het stadion. Voor een overzicht van alle hotels in de buurt van The Hawthorns, klik hier. Natuurlijk is het voor de meesten logischer om in het centrum van Birmingham te verblijven, vanwaar het een korte reis naar het stadion is.

West Brom-tickets

Tickets voor wedstrijden van West Bromwich Albion kunnen online worden gekocht, telefonisch (0871 271 9780) of aan de kassa in het stadion. Als er nog kaarten beschikbaar zijn, kunnen deze op de dag van de wedstrijd worden gekocht aan de kassa van het stadion. De toeschouwersaantallen van West Brom zijn de afgelopen jaren enigszins gedaald en de meeste wedstrijden zullen gemakkelijk beschikbaar zijn als ze van tevoren of zelfs op de dag zelf worden gekocht. West Bromwich heeft drie ticketprijzen voor wedstrijden vastgesteld: A-tickets kosten £ 39,00 voor alle stands, B-tickets kosten £ 30,00 en C-tickets kosten £ 25,00. Een plattegrond vind je hier. Stuur voor meer informatie een [email protected]

Relevante internetlinks

De officiële website van West Bromwich Albion, de informatiesite over het openbaar vervoer voor de West Midlands en de site voor treintijden en tarieven Nationalrail hebben allemaal links naar Wba.co.uk. Ik ben een Finse voetbalsupporter die Hawthorns voor het eerst bezoekt in september 1957. In die tijd was Hawthorns een van de topteams in het Engelse voetbal in competitie met "wolven" en AVilla. Mijn volgende bezoeken zijn over een periode van veertien jaar geweest, met als hoogtepunt mijn laatste bezoek in augustus 2010. Vandaag volg ik Premier League op tv. Hawthorns heeft de afgelopen jaren saai gevoetbald en ik denk dat degradatie dit jaar het gevolg is. Met vriendelijke groet, Goran R. Hallo, ik ben een Finse fan die Hawthorns voor het eerst bezoekt in september 1957. In die tijd was WBA een van de topteams in het Engelse voetbal in competitie met 'wolven?' en AVilla. Mijn volgende bezoeken waren in 1980 en 2010, in totaal 14 keer. Mijn laatste bezoek was in het najaar van 2010 in combinatie met mijn laatste zakenreis naar Enland, dus ik ging op 31 december 2010 met pensioen. Vandaag volg ik Eredivisie op tv en geloof ik dat degradatie het resultaat is in mei van dit jaar. Met vriendelijke groet, Goran R.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Hawthorns
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Hawthorns
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Hawthorns
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
Vandaag 02:00
02:00
1
1.34
+0.02
2-1
62.5%
62.5%
X
22.6%
22.6%
2
14.9%
14.9%
2-1
9.42%
btts
43.3%
(11m) G. Lezcano
39'
1 - 0
1 - 1
42'
M. Lopez (S. Cordero)
(G. Lezcano) C. Waterman
86'
2 - 1
21'
C. Diaz
46'
P. Magalhaes C. Diaz
46'
A. Cuadra M. Fredes
50'
B. Hurtado
57'
N. Penailillo M. Collao
M. E. Gonzalez
63'
J. Gaete C. Munder
66'
M. E. Gonzalez C. Mesias
66'
66'
G. Tello Mery B. Hurtado
75'
A. Souper C. Rodriguez
C. Waterman
87'
N. Sepulveda P. Cardenas Baeza
88'
G. Lezcano I. Villalba
90'
 • 63%
  Bezitstijd
  37%
 • 77
  Gevaarlijke aanvallen
  57
 • 19
  Totaal aantal schoten
  10
 • 04
  Hoeken
  04
 • Vandaag 19:00
  19:00
  2-0
  58.4%
  58.4%
  X
  21.6%
  21.6%
  2
  20.0%
  20.0%
  2-0
  9.35%
  btts
  56.3%
 • 45%
  Bezitstijd
  55%
 • 52
  Gevaarlijke aanvallen
  40
 • 13
  Totaal aantal schoten
  16
 • 04
  Hoeken
  03
 • Populaire zoekopdrachten

  Hawthorns

  The Hawthorns: Hotel, Tickets, Parkeren, Concert, Capaciteit (2022).

  De Hawthorns openden op 3 september 1900 met een wedstrijd tussen West Brom en Derby County (1-1).

  Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
  Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op