Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Groupama Arena: Hotel, Tickets, Parkeren, Concert, Capaciteit (2022)

De Groupama Arena werd gebouwd om Ferencvaros te voorzien van een modern thuisstadion in plaats van het oude Albert Florian Stadion.

Groupama Arena

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Maandag, 27.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

De Groupama Arena werd gebouwd om Ferencvaros te voorzien van een modern huis in plaats van het oude Albert Florian Stadion. Het stadion werd in 2015 opgeleverd. In 2012 werd een presentatie gemaakt van plannen voor een nieuw stadion. De bouw begon een jaar later en het stadion werd in 2015 voltooid. De Groupama Arena opende op 10 augustus 2014 met een vriendschappelijke wedstrijd tussen Ferensvaros en Chelsea. Zoltan Gera maakte het eerste doelpunt van de wedstrijd. Het stadion was de vaste speellocatie van het Hongaarse nationale team tijdens de wederopbouw, de Puskas Arena. In het stadion stond in 2019 de finale tussen Olympique Lyon en Barcelona. Lyon won de wedstrijd met 4-1.

Hoe kom je bij de Groupama Arena

De Groupama Arena ligt aan de Ulloi ut avenue die vanuit het stadscentrum in een rechte lijn naar het zuidoosten loopt. De wandeling vanuit het stadscentrum duurt ongeveer 40 minuten, maar het is sneller om de metro naar de arena te nemen. Metrostation Nepliget ligt direct naast de Groupama Arena. Nepliget ligt aan de blauwe lijn 3 die dwars door het stadscentrum loopt aan de oostkant (oostkant van de rivier) van de rivier en ook langs nyugati treinstation loopt. Het is een korte rit van slechts een paar haltes naar het stadion. Bus 18 gaat naar het oosten en verbindt het stadion met de pest-zijdistricten Nyugati en Kossuth. Adres: Üll?i út 129, 1091 Budapest

Eet, drink en slaap in de buurt van de Groupama Arena

De Groupama Arena ligt in het hart van een dichtbevolkte stedelijke wijk met woongebouwen, kantoren, ziekenhuisgebouwen en enkele winkels. Het People Park (of Nepliget park) ligt recht tegenover Ulloi ut avenue. Er zijn verschillende lokale restaurants in de buurt, maar de opties verbleken in vergelijking met het stadscentrum van Boedapest, dus er is weinig reden om te vroeg naar de arena te gaan. Er zijn verschillende hotels in de buurt van de Groupama Arena, waaronder Millennium Hotel, Manzard Panzio Hotel en Di Verdi Imperial Hotel.

Ferencvaros Tickets

Tickets voor Ferencvaros-wedstrijden kunnen online, vooraf of aan de kassa in de Groupama Arena op de dag van de wedstrijd worden gekocht. Je moet je eerst registreren voor een fancard om tickets te kunnen kopen, wat kan bij de kassa bij het kopen van de tickets. [Indien van tevoren gedaan] Het inschrijfgeld bedraagt HUF 1.500. [Indien op de dag van de wedstrijd] Het inschrijfgeld bedraagt HUF 3.000. De ticketprijzen voor ferencvaros thuiswedstrijden variëren afhankelijk van de tegenstander. In de goedkoopste prijscategorie beginnen tickets bij HUF 2.000 voor een stoel achter het doel en gaan tot HUF 4.200 voor een centrale stoel aan de lange kant. In de duurste prijscategorie kosten tickets tussen huf 2.800 en huf 7.400. Dit is echter alleen voor Ujpest thuiswedstrijden; de meeste spellen vallen in een van de twee goedkoopste categorieën. Tickets kosten HUF 800 meer als ze op de dag van de wedstrijd in het stadion worden gekocht.

Groupama Arena stadion tours

Rondleidingen door de Groupama Arena stellen deelnemers in staat om de faciliteit te verkennen, inclusief de spelerstunnel, kleedkamers, dug-outs, persruimte, VIP-ruimtes, tribunes en het Ferencvaros Fradi Museum. De tour plus museumbezoek duurt ongeveer 50 minuten. Het museum is geopend van dinsdag tot en met zondag en rondleidingen kunnen op aanvraag worden geboekt via het online formulier. Toegang tot het museum kost HUF 1.600, het museum + rondleiding HUF 1.899.

Foto's van Groupama Arena

Hij sloeg de baanaanbieding af, onder verwijzing naar zijn eerdere verplichtingen. Hij wees de baanaanbieding af op grond van het feit dat hij eerdere verplichtingen had. Foto credits: Szandrasiklosi & Garitan

Nuttige internetlinks

De officiële website van Ferencvaros.Groupamaarena.com, de Groupama Arena website, Budapestinfo.hu en Bkv.hu zijn allemaal officiële websites van de stad Boedapest. Budepest toerisme heeft een eigen website, Budepestinfo.hu Van wat ik me herinner, won Ferencvaros met 4-0. Er waren eetstalletjes en merchandise-verkopers rond de grond buiten en eten en bier (gebruikelijke soorten dranken verkrijgbaar) van de kiosk. Ik zag wel dat een paar mensen wat lá¡ngo's innamen om ook van thuis te eten. Ik denk dat het ongeveer $ 3,50 kostte, wat een goede prijs was en het werd rondgeleid in de kleedkamer, scheidsrechterskamer, veldzijde, tunnel en het museum. Ik heb me toen ingeschreven voor de souvenir badge zoals vermeld. Nadat ik twee maanden later naar een voetbalwedstrijd had gekeken, ging ik er op een zondagavond naar kijken. Het was koud, donker en fris. Ik zou misschien aanraden om uit de metro te stappen bij station Navgared Ter, een halte voor Nepliget - het is letterlijk vijf minuten lopen langs dezelfde weg, maar niet zo druk in- of uitstappen. Ik zou buitenlanders aanraden om id mee te nemen, omdat de stewards wilden controleren of de mijne overeenkwam met het ticket. Het was een top-v-bottom competitieclash, het stadion zat misschien op zijn best voor driekwart vol, er waren hier en daar een paar lege stoelen in clusters. Van wat ik me herinner, won Ferencvaros met 4-0. Er waren eetstalletjes en merchandise-verkopers rond de grond buiten en eten en bier (gebruikelijke soorten drankjes verkrijgbaar) van de kiosk. Ik zag wel een paar mensen wat lasagne binnenkrijgen om ook van thuis te eten.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Groupama Arena
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Groupama Arena
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Groupama Arena
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
2
4.75
+0.36
2-0
43.5%
43.5%
X
29.1%
29.1%
2
27.4%
27.4%
2-0
8.88%
btts
42.3%
(OG) E. Olivera
18'
1 - 0
(L. Miranda) J. F. Caicedo
36'
2 - 0
D. Catano
56'
A. Ibarguen L. Miranda
18'
21'
D. Mantilla
29'
E. Olivera
J. Moya
31'
46'
Y. Guzman A. Andrade
46'
A. Mejia J. Duque
R. Urena
47'
48'
Y. Guzman
 • 69%
  Bezitstijd
  31%
 • 52
  Gevaarlijke aanvallen
  36
 • 05
  Totaal aantal schoten
  03
 • 02
  Hoeken
  03
 • 1
  69.8%
  69.8%
  X
  19.0%
  19.0%
  2
  11.2%
  11.2%
  2-0
  13.5%
  btts
  43.8%
  1
  37.8%
  37.8%
  X
  26.0%
  26.0%
  2
  36.2%
  36.2%
  1-1
  12.3%
  btts
  54.4%
  1
  46.5%
  46.5%
  X
  26.8%
  26.8%
  2
  26.7%
  26.7%
  1-1
  12.6%
  btts
  48.0%
  1
  68.3%
  68.3%
  X
  18.5%
  18.5%
  2
  13.1%
  13.1%
  2-0
  11.3%
  btts
  51.6%

  Populaire zoekopdrachten

  Groupama Arena

  Groupama Arena: Hotel, Tickets, Parkeren, Concert, Capaciteit (2022).

  De Groupama Arena werd gebouwd om Ferencvaros te voorzien van een modern thuisstadion in plaats van het oude Albert Florian Stadion.

  Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
  Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op