Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Gillette Stadium: Hotel, Tickets, Parkeren, Concert, Capaciteit (2022)

Gillette Stadium werd gebouwd in de vroege jaren 2000. Het verving het oude Foxboro Stadium, dat tijdens het WK van 1994 verschillende wedstrijden had georganiseerd.

Gillettestadium

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Maandag, 04.Juli 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Gillette Stadium werd gebouwd in de jaren 2000 en verving het oude Foxboro Stadium, dat verschillende wedstrijden had georganiseerd tijdens het WK van 1994. Het belangrijkste doel van het nieuwe stadion was om de NFL-kant New England Patriots te voorzien van een nieuw en modern thuis. Verschillende opties voor meer stedelijke locaties in Boston, Providence of Hartford werden overwogen, maar deze suggesties leidden tot fel verzet van de lokale bewoners en uiteindelijk werd gekozen om dezelfde site te gebruiken als het oude Foxboro Stadium. Het nieuwe stadion werd betaald door Robert Kraft, een zakenmagnaat en eigenaar van de New England Patriots, evenals de New England Revolution in 1996. De totale kosten worden geschat op 325 miljoen dollar. De openingswedstrijd van het stadion was een revolution-thuisopener tegen de Tampa Bay Rowdies (1-0). The Revolution was het eerste team in de Major League Soccer dat speelde in een stadion dat speciaal voor voetbal was gebouwd. Voor New England Revolution-spellen is de capaciteit meestal beperkt tot de lagere niveaus of ongeveer 20.000 zitplaatsen. The Revolution is niet verhuisd van hun huidige huis in Foxborough, Massachusetts, dat een groot NFL-stadion is. Er zijn in de loop der jaren veel geruchten geweest dat de Revolutie op zoek was naar een voetbalspecifiek stadion in Boston zelf, maar op dit moment zijn er geen concrete plannen.

Manieren om naar Gillette Stadium te reizen

Gillette Stadium ligt in de stad Foxborough, ongeveer halverwege tussen de steden Boston en Providence. De afstand van het centrum van Boston is iets meer dan 25 mijl en die van het centrum van Providence 23 mijl. Het stadion is het gemakkelijkst te bereiken met de auto met grote parkeerplaatsen eromheen. Vanuit het centrum van Boston neemt u de I-93 naar het zuiden naar de I-95 in het zuiden (afrit 1). Volg de I-95 gedurende ongeveer 7 mijl en neem afslag 9 richting Route 1 South. Volg drie mijl totdat je het stadion aan de linkerkant ziet. Rijd naar het noorden op de I-95 vanuit Zuid-Connecticut en Rhode Island. Neem de afslag naar de I-495 en rijd op de I-495 tot je bij het stadion bent. Adres: One Patriot Place, Foxborough, MA 02035

New England Revolution Tickets

Tickets voor wedstrijden van New England Revolution kunnen online worden gekocht of bij het ticketkantoor in het Gillette Stadium. Tickets zijn te koop aan het Ticket Office op de dag van de wedstrijd vanaf twee uur voor de aftrap. Ondanks de verminderde capaciteit van het stadion zijn Revolution-wedstrijden zelden uitverkocht. Tickets voor de supporterssectie van de Revolutie variëren van $ 23,00 tot $ 66,00 voor een clubstoel. Andere tickets (voor de zijkanten of hoeken) kosten van $ 24,00 tot $ 66,00 voor een clubstoel. Voor meer informatie [email protected]

Foto's van Gillette Stadium

Ik had een gesprek met mijn vriend over onze favoriete films. Ik sprak met mijn vriend over onze favoriete films.

Nuttige internetlinks

De websites Revolutionsoccer.net en Gillettestadium.com zijn de officiële websites van respectievelijk de New England Revolution en het Gillette Stadium. En als kers op de taart waren er veel winkels en restaurants op het terrein, zodat de Misses konden gaan winkelen terwijl ik naar de wedstrijd keek. Gelukkige dagen, wat wil een man nog meer. En de kers op de taart was dat het veel winkels en restaurants op het terrein had, zodat de miss kon gaan winkelen terwijl ik naar de wedstrijd keek. Het was zo'n gelukkige dag, wat wil een man nog meer? Om het nog erger te maken, rijdt de trein die naar het stadion rijdt voor Patriots-wedstrijden, internationale vriendschappelijke wedstrijden en sommige concerten niet voor Revs-wedstrijden. De Revs hebben echt een kleiner stadion nodig dat bereikbaar is met de MBTA-metro. Het lokaliseren van het stadion in Boston zelf (of een hechte gemeenschap zoals Somerville of Revere) zou het ook gemakkelijker maken voor fans die in de noordelijke buitenwijken en het zuiden van New Hampshire wonen om naar wedstrijden te gaan. Ten tweede maakt het gebrek aan natuurlijk licht het moeilijk om het veld te zien in slechte lichtomstandigheden. Ten tweede is de locatie niet goed. Het ligt aan een tweebaansweg ongeveer 30 mijl buiten Boston. Als je een zondag doorbrengt met bumperkleven en kijken naar de Patriots, is het beheersbaar. Als je een midweekse Revolution-wedstrijd wilt meepikken, is dat een flinke pijn in de nek. Om het nog erger te maken, rijdt de trein die naar het stadion rijdt voor Patriots-wedstrijden, internationale vriendschappelijke wedstrijden en sommige concerten niet voor Revs-wedstrijden. De Revs hebben een stadion nodig dat bereikbaar is met de MBTA-metro. Het lokaliseren van het stadion in Boston zelf (of een hechte gemeenschap zoals Somerville of Revere) zou het voor fans die in de noordelijke buitenwijken en het zuiden van New Hampshire wonen gemakkelijker maken om naar wedstrijden te gaan. Frank Avila schreef: Dit ballenpark is slecht ontworpen; er is een groot gat in de noordkant van de zitkom op veldniveau waardoor windstoten het passeren van wedstrijden kunnen verstoren. Dit balveld is slecht ontworpen, er is een groot gat in de noordkant van de zitkom op veldniveau waardoor windstoten het passeren van wedstrijden kunnen verstoren.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Gillettestadium
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Gillettestadium
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Gillettestadium
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
Vandaag 02:00
02:00
1
1.34
+0.02
2-1
62.5%
62.5%
X
22.6%
22.6%
2
14.9%
14.9%
2-1
9.42%
btts
43.3%
(11m) G. Lezcano
39'
1 - 0
1 - 1
42'
M. Lopez (S. Cordero)
(G. Lezcano) C. Waterman
86'
2 - 1
21'
C. Diaz
46'
P. Magalhaes C. Diaz
46'
A. Cuadra M. Fredes
50'
B. Hurtado
57'
N. Penailillo M. Collao
M. E. Gonzalez
63'
J. Gaete C. Munder
66'
M. E. Gonzalez C. Mesias
66'
66'
G. Tello Mery B. Hurtado
75'
A. Souper C. Rodriguez
C. Waterman
87'
N. Sepulveda P. Cardenas Baeza
88'
G. Lezcano I. Villalba
90'
 • 63%
  Bezitstijd
  37%
 • 77
  Gevaarlijke aanvallen
  57
 • 19
  Totaal aantal schoten
  10
 • 04
  Hoeken
  04
 • Vandaag 19:00
  19:00
  2-0
  58.4%
  58.4%
  X
  21.6%
  21.6%
  2
  20.0%
  20.0%
  2-0
  9.35%
  btts
  56.3%
 • 45%
  Bezitstijd
  55%
 • 52
  Gevaarlijke aanvallen
  40
 • 13
  Totaal aantal schoten
  16
 • 04
  Hoeken
  03
 • Populaire zoekopdrachten

  Gillettestadium

  Gillette Stadium: Hotel, Tickets, Parkeren, Concert, Capaciteit (2022).

  Gillette Stadium werd gebouwd in de vroege jaren 2000. Het verving het oude Foxboro Stadium, dat tijdens het WK van 1994 verschillende wedstrijden had georganiseerd.

  Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
  Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op