Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Emirates Stadium: Hotel, Tickets, Parkeren, Concert, Capaciteit (2022)

Het Emirates Stadium werd gebouwd ter vervanging van arsenal's vorige thuis, Highbury, dat te klein was geworden en de mogelijkheden voor uitbreiding miste die waren ingekapseld door huisvesting.

Emirates

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zondag, 03.Juli 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Een van de nieuwe voetbalstadions van Engeland. Het is modern en comfortabel, maar heeft slechte zichtlijnen en mist de sfeer van het oude Highbury.

Geschiedenis en beschrijving

Het voormalige huis van Arsenal, Highbury, werd vervangen door het Emirates Stadium. Het stadion heeft een grotere capaciteit en meer mogelijkheden voor uitbreiding, daarom was het een betere optie dan Highbury. Een nieuw stadion werd voor het eerst gepland in de late jaren 1990, maar ook het overwegen van een verhuizing naar het nieuwe Wembley Stadium werd overwogen. De bouw van het stadion begon in 2004 en het totale projectbudget bedroeg £ 390 miljoen. Op 23 juli 2006 opende het Emirates Stadium officieel zijn deuren voor het publiek. De eerste wedstrijd was een testimonial match voor Dennis Bergkamp met een Arsenal en Ajax kant. Vanwege de concurrentie van het Wembley Stadium heeft het Emirates Stadium nooit het Engelse nationale team ontvangen. De Braziliaanse nationale ploeg heeft echter regelmatig vriendschappelijke wedstrijden in het stadion georganiseerd.

Hoe kom je bij het Emirates Stadium

Het Emirates Stadium ligt in het Islington-gebied, ten noorden van Londen op iets minder dan 2 mijl van het treinstation Kings Cross St Pancras. Er zijn meerdere manieren om het stadion te bereiken met het openbaar vervoer. Een optie is de metro (metro) - het dichtstbijzijnde metrostation is Arsenal, dat op de Piccadilly-lijn ligt. Een andere optie zijn de stations Finsbury Park (Victoria en Piccadilly Line) en Highbury & Islington (Victoria Line en Londen bovengronds). De ongeveer 10 minuten lopen van beide stations brengt u naar het stadion. Voor en na wedstrijden op Holloway Road station (Piccadilly lijn) zal gesloten zijn voor het publiek en alleen toegang zal beschikbaar zijn voor degenen die tickets hebben. Als alternatief kan men een trein nemen naar Finsbury Park of Highbury & Islington hoofdlijnstations. Deze reis duurt meestal ongeveer 5-10 minuten en kan worden gemaakt vanaf kings cross station. Doordeweeks vertrekken er ook treinen vanaf Moorgate. Het treinstation van Drayton Park, dat het dichtst bij het stadion ligt, sluit op wedstrijddagen. Supporters wordt niet geadviseerd om op wedstrijddagen met de auto te komen en er is weinig parkeergelegenheid beschikbaar rond het Emirates Stadium op niet-wedstrijddagen. Adres: Emirates Stadium, London N5 1BU

Eten, drinken en slapen in de buurt van het Emirates Stadium

Het Emirates Stadium ligt in het Highbury-gebied van het onlangs geregenereerde Londen. Er zijn een paar pubs en cafés©in de directe omgeving van het stadion, dat voornamelijk residentieel is, en enkele opties om te eten en te drinken langs Holloway Road en Highbury Park Road. Meer nachtleven is te vinden in het Islington-gebied op Upper Street, beginnend ten zuiden van het metrostation Highbury & Islington. Op ongeveer 15 tot 20 minuten lopen van het stadion bent u daarheen. Er zijn geen hotels in de buurt van het Emirates Stadium, maar er zijn een paar accommodaties in de buurt te vinden aan Seven Sisters Road, op een kwartier lopen van het stadion. Het Queens Hotel en Best Western Highbury krijgen de beste beoordelingen en kosten ongeveer £ 100 per nacht, terwijl het Pembury Hotel, Woodberry Down Hotel en Central Park Hotel meer betaalbare opties zijn. Bekijk alle hotels in de buurt van het Emirates Stadium. Omdat er verschillende metrolijnen langs het stadion lopen, kunt u net zo goed een hotel kiezen in elk deel van het centrum van Londen.

Arsenal-tickets

Tickets voor Arsenal-wedstrijden kunnen online of telefonisch worden gekocht. Arsenal is een van de Premier League-clubs waarvoor het het moeilijkst is om tickets te krijgen en in de regel zullen tickets niet beschikbaar zijn voor het publiek tot de voorverkoop. Het meest elementaire Red-niveaulidmaatschap kost momenteel £ 33,00 en daarmee kan men over het algemeen tickets in de voorverkoop kopen. Tickets voor wedstrijden van categorie B, in het midden van de prijsklasse, beginnen bij £ 41,75 voor de meeste stoelen op het lagere niveau en gaan tot £ 72,25 voor een centrale stoel op het hoogste niveau. De wedstrijden van Arsenal vallen in drie prijscategorieën; C-wedstrijden, die de goedkoopste zijn, beginnen bij £ 26,00 voor de meeste stoelen op het lagere niveau en gaan tot £ 51,00 voor een centrale stoel op het hoogste niveau; Een wedstrijd, die duurder is, varieert van £ 63,50 voor de meeste stoelen op het lagere niveau tot £ 126,00 voor een centrale stoel op het hoogste niveau; en B-wedstrijden, die zich in het midden van de prijsklasse bevinden, beginnen bij £ 41,75 voor de meeste stoelen op het lagere niveau en gaan tot £ 72,25 voor een centrale stoel op het hoogste niveau Voor verdere boekingen geldt een toeslag van £ 2,00. Tickets voor leden zijn goedkoper.

Emirates Stadium tours

Arsenal biedt de mogelijkheid om het Emirates Stadium te zien via een zelfgeleide stadiontour. Je kunt in je eigen tempo door het stadion lopen met het gezelschap van een audiogids. De route omvat de kleedkamers en de spelerstunnel. Als alternatief biedt de club rondleidingen door het stadion door een Arsenal-legende. Beide tours omvatten toegang tot het Arsenal-museum, evenals inzichten van die persoon over de club en zijn geschiedenis. Het stadion is zeven dagen per week geopend voor rondleidingen. De toegang is vanaf 10.m uur, met de laatste toegang om 17.m uur. Er zijn geen rondleidingen op wedstrijddagen en het stadion kan eerder sluiten op de dag voor een wedstrijd of evenement. De wandeling rond het stadion kan 55 tot 90 minuten duren en het kan erg warm zijn in de zomer of koud in de winter. De legends tour begint elke dag om 13:00 uur en duurt 75 minuten. De prijs van de self-guided tour is £ 17,50, terwijl de kosten van de legends-tour £ 35,00 bedragen. Rondleidingen kunnen online worden geboekt, per telefoon +44 (0) 20 7619 5000, of bij aankomst in het stadion (self-guided tours).

Relevante internetlinks

Arsenal.com, officiële website van Arsenal Football Club, Visitlondon.com, officiële Londen city guide, Tfl.gov.uk, website van de London Underground en ander openbaar vervoer in Londen, Journeyplanner.org, London public transport journey planner, Nationalrail.co.uk, check treintijden en tarieven Het stadion is schoon en netjes met veel ruimte om te bewegen. Het stadion is vooruitgegaan en daarom moest het gebeuren. Goed gedaan meneer Wenger, ik ben het niet altijd eens met zijn snoeiharde voetbal, maar wat hij voor de club heeft gedaan is niets dan wonderbaarlijk. De Emiraten is een groot deel van zijn nalatenschap! Ik ga Arsenal al sinds 1970 zien en hoe dingen zijn veranderd! Het stadion is schoon en netjes, met veel ruimte om te bewegen. De club heeft de afgelopen jaren veel vooruitgang geboekt en daarom moest het gebeuren. Goed gedaan, mijnheer Wenger! Ik ben het soms niet eens met je opgeruimde voetbal, maar wat je voor Arsenal hebt gedaan is opmerkelijk. Het Emirates-stadion is een groot deel van uw nalatenschap. Ik ga Arsenal al sinds 1970 zien en de veranderingen in die tijd zijn ongelooflijk. Het enige probleem is dat de sfeer in het stadion slecht is. Dit kan zijn omdat veel toeristen het stadion bezoeken die geen die-hard fans zijn, en dit kan een factor zijn in het lage geluidsniveau. Bovendien zijn de stoelen een beetje ver van het veld. Een probleem met de sfeer in het stadion is dat het kan zijn omdat er veel toeristen zijn die geen die-hard fans zijn, en dat kan bijdragen aan het lage geluidsniveau. Bovendien zijn de stoelen een beetje ver van het veld. Noble Clarke schreef: Januari 2, 2017 op 10:37 PM Fantastisch stadion. Er is voldoende ruimte in de stoelen en het is goed georganiseerd. Je kunt je eigen eten meenemen en er is meestal weinig wachttijd bij het nabijgelegen metrostation. Het Fantaic Stadium is goed ingedeeld met veel ruimte in de stoelen. Je bent vrij om je eigen eten mee te nemen en er is geen duur eten in het stadion. Na de wedstrijd kun je zonder veel line-ups naar het metrostation Finsbury Park lopen. Gavin Roger schreef: 4 september 2015 om 7:48 pm De grond is uitstekend, maar de sfeer is nul. Het uitzicht vanaf het weggedeelte is verschrikkelijk als je aan de voorkant bent. Het stadion heeft een uitstekende grond, maar er is weinig sfeer binnen. Als je in de buurt van de voorkant bent, is het uitzicht vanaf het weggedeelte niet erg goed. De heer Woolwich schreef: 22 februari 2015 om 22:45 0 van de 10. Heel erg teleurstellend. Vind je meer sfeer in een mortuarium, in plaats van een 'off the shelf' stadion met fans die meer geïnteresseerd lijken in de broodjes garnalen en rode wijn dan in het voetbal? Je vindt minder sfeer in een mortuarium dan in een ?off the shelf? stadion met fans die meer geïnteresseerd lijken in de broodjes garnalen en rode wijn dan in het voetbal. JWB schreef: 31 december 2013 om 17:37 Mooi stadion, gewatteerde stoelen en ook een goede grootte. Het terrein ziet er groter uit dan Old Trafford en zelfs Wembley, maar het heeft veel beenruimte, dus er passen niet zoveel stoelen in. Ik zou het 8,5 sterren op 10 geven, omdat het eng is als je op de bovenste rij met glas zit. Geweldige ervaring hoor! Het stadion is mooi en comfortabel met gewatteerde stoelen. De grondgrootte is groter dan Old Trafford en Wembley, maar er is voldoende beenruimte waardoor er niet zoveel stoelen in passen. Ik zou het een 8,5 op 10 geven, omdat het eng kan zijn om op de bovenste rij met glas te zitten. De ervaring was geweldig! Babul schreef: 20 november 2013 om 01:54 Het stadion is geweldig! De tour was geweldig - de kleedkamer en tunnel waren surrealistisch. Je moet het eens bekijken! Het stadion is geweldig! De tour was een geweldige ervaring, met een geweldige kleedkamer en tunnel. Je moet het eens bekijken! Greg schreef: Emirates is goed, maar mist de sfeer die Arsenal zo had op Highbury. Het is gemakkelijk te bereiken met de metro, maar vergeet niet om voldoende tijd te nemen, want wachtrijen zijn verschrikkelijk om Arsenal Station binnen te komen. Arsenal is beter, maar Emirates mist de sfeer waar Highbury zo van had. Het is gemakkelijk te bereiken met de metro, maar vergeet niet om voldoende tijd te nemen, omdat wachtrijen vaak verschrikkelijk zijn om arsenal station binnen te komen.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Emirates
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Emirates
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Emirates
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
2
3.10
+0.17
1
48.5%
48.5%
X
26.1%
26.1%
2
25.4%
25.4%
1-1
12.3%
btts
49.0%
1
36.8%
36.8%
X
28.0%
28.0%
2
35.2%
35.2%
1-1
13.2%
btts
47.7%
1
1.66
+0.04
1
58.9%
58.9%
X
24.1%
24.1%
2
17.0%
17.0%
1-0
14.6%
btts
43.5%
1
72.5%
72.5%
X
18.9%
18.9%
2
8.57%
8.6%
1-0
16.2%
btts
34.9%
1
72.8%
72.8%
X
19.0%
19.0%
2
8.20%
8.2%
1-0
16.8%
btts
33.5%
Vandaag 17:00
17:00
- : -
Lobi Stars
13
1
83.3%
83.3%
X
13.2%
13.2%
2
3.56%
3.6%
2-0
19.3%
btts
24.1%
Vandaag 17:00
17:00
1
68.2%
68.2%
X
21.8%
21.8%
2
10.0%
10.0%
1-0
18.2%
btts
32.9%
Vandaag 17:00
17:00
1
83.3%
83.3%
X
12.6%
12.6%
2
4.07%
4.1%
2-0
17.5%
btts
29.3%
1
83.7%
83.7%
X
12.9%
12.9%
2
3.38%
3.4%
2-0
19.4%
btts
23.6%
1
44.5%
44.5%
X
25.0%
25.0%
2
30.5%
30.5%
1-1
11.8%
btts
55.9%
1
3.80
+0.25
1
20.8%
20.8%
X
22.4%
22.4%
2
56.8%
56.8%
1-1
10.6%
btts
54.7%
1
27.0%
27.0%
X
23.6%
23.6%
2
49.3%
49.3%
1-1
11.0%
btts
58.2%
1
47.7%
47.7%
X
22.5%
22.5%
2
29.8%
29.8%
1-1
9.84%
btts
64.5%
1
55.6%
55.6%
X
21.2%
21.2%
2
23.2%
23.2%
2-1
9.65%
btts
62.7%
1
45.2%
45.2%
X
24.5%
24.5%
2
30.3%
30.3%
1-1
11.5%
btts
57.4%
1
45.7%
45.7%
X
26.7%
26.7%
2
27.6%
27.6%
1-1
12.6%
btts
48.8%
1
39.8%
39.8%
X
23.6%
23.6%
2
36.6%
36.6%
1-1
10.6%
btts
63.0%
1
63.0%
63.0%
X
19.7%
19.7%
2
17.3%
17.3%
2-1
9.86%
btts
58.0%

Populaire zoekopdrachten

Emirates

Emirates Stadium: Hotel, Tickets, Parkeren, Concert, Capaciteit (2022).

Het Emirates Stadium werd gebouwd ter vervanging van arsenal's vorige thuis, Highbury, dat te klein was geworden en de mogelijkheden voor uitbreiding miste die waren ingekapseld door huisvesting.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op