Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Estadio Cuauhtémoc: Hotel, Tickets, Parkeren, Concert, Capaciteit (2022)

Het Estadio Cuauhtemoc werd gebouwd om te dienen als een van de speellocaties van het voetbaltoernooi van de Olympische Spelen van 1968. Het werd ontworpen door dezelfde architect die ook Estadio Azteca ontwierp.

Cuauhtemoc

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Maandag, 27.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het Estadio Cuauhtã©moc werd gebouwd om te dienen als een van de speellocaties van de Olympische Spelen van 1968. Het werd ontworpen door dezelfde architect die ook Estadio Azteca ontwierp. In totaal heeft het stadion 47 wedstrijden van het internationale voetbal gehost. Op 6 oktober 1968 werd Estadio Cuauhtemoc voor het eerst opengesteld voor het publiek. De eerste wedstrijd in het stadion was een 1-1 gelijkspel tussen Mexico en Tsjechië Olympische teams. Voor deze wedstrijd was er echter al een pre-match wedstrijd gespeeld tussen Puebla en Amerika. In totaal zijn er sinds de officiële opening 47 wedstrijden gespeeld in het Cuauhtemoc Stadion. Een jaar later was het stadion ook een van de vijf locaties van het WK 1970. Het organiseerde drie groepswedstrijden. De oorspronkelijke capaciteit van het stadion was 35.000, maar dit werd verhoogd voor het WK van 1986 tot 42.648 door twee extra niveaus aan beide lange zijden te bouwen. Het WK 1986 werd gehouden in Estadio Cuauhtemoc in Mexico-Stad, waar het twee groepswedstrijden organiseerde, een ronde van 16 wedstrijden, de kwartfinale tussen België en Spanje (1-1) en de wedstrijd om de derde plaats tussen Frankrijk en België (4-2). In 2015 onderging het stadion een grote herontwikkeling, waaronder de bouw van een nieuwe buitengevel, extra niveaus aan beide uiteinden en de installatie van nieuwe zitplaatsen. Dit resulteerde in een toename van de zitcapaciteit met meer dan 10.000 zitplaatsen tot meer dan 51.000. (foto's van het huidige Estadio Cuauhtemoc hieronder)

Manieren om naar Estadio Cuauhtemoc te reizen

Het Estadio Cuauhtemoc ligt in het noordoosten van de stad Puebla, aan de snelweg Mexico-Puebla (150D), en op ongeveer 7 kilometer van het historische centrum van Puebla. Bussen vanuit het stadscentrum doen er ongeveer 40 minuten over. Hallo, ik schrijf om te informeren naar de beschikbaarheid van een kamer in uw etablissement. Ik ben op zoek naar een kamer voor een paar nachten in de nabije toekomst.

Puebla Tickets

Tickets voor Puebla-wedstrijden kunnen online worden gekocht, bij het ticketkantoor van het stadion of bij een van de andere verkooppunten. De apotheek op 10 Poniente # 116 en de tenniswinkel op 2 Poniente # 114 zijn beide centraal gelegen in het historische centrum van Puebla. Tickets zullen ook beschikbaar zijn op de dag van de wedstrijd in het stadion. Prijzen voor tickets voor competitiewedstrijden variëren afhankelijk van de tegenstander. Voor een reguliere wedstrijd variëren deze meestal van MXN 90,00 voor een stoel op de bovenste hellingen tot MXN 390,00 voor een stoel op de onderste laag van de hoofdtribune. Prijzen hebben de neiging om te stijgen tweevoudig voor high-profile matches.

Relevante internetlinks

De website van Puebla FC en zijn toeristische portaal, Turismopuebla.gob.mx, zijn de officiële online bronnen van informatie over de stad Puebla en de omgeving. Ze bieden een schat aan informatie over attracties, restaurants, hotels en meer. Bezoekers kunnen op deze websites alles vinden wat ze moeten weten over een bezoek aan Puebla en de omliggende gebieden. De wedstrijd was weinig opwindend en Tigres won deze vrij gemakkelijk. Hierdoor verminderde de sfeer op de thuistribunes wat, waarna het stadion snel leegliep. Sommige fans van beide kanten mengden zich daarna rustig buiten, maar het is zeker de moeite waard om het historische stadscentrum te bezoeken als je er ooit bent. Datum bezocht: 6 november 2011 Wedstrijd bezocht: Puebla - Tigres 0-1 We bezochten het stadion in november 2011 om een wedstrijd tussen Puebla en Tigres uit Monterrey bij te wonen. De wedstrijd was de laatste van de reguliere competitie en beide ploegen hadden een overwinning nodig om zich te plaatsen voor de play-offs. De wedstrijd werd gespeeld op een zondagmiddag. We bereikten het stadion met de taxi vanaf het CAPU-busstation. De taxi kostte ons $ 6 en de rit duurde ongeveer 10 minuten. De zon scheen nog steeds, maar de temperatuur was niet al te ondraaglijk en we keken erg uit naar de wedstrijd. We konden kaartjes kopen bij het loket voor elk gedeelte in het stadion en we werden vriendelijk uitgelegd over de opties. We kozen voor een gedeelte hoog in het stadion, in de lange adem, vooral vanwege de bescherming van het dak tegen de zinderende zon. De kaartjes kostten ons ongeveer 5 USD, en na het eten van wat quesadilla's bij een van de vele eetkraampjes kwamen we het stadion binnen. De zon scheen nog steeds, maar de temperatuur was niet al te ondraaglijk en we keken er erg naar uit om de wedstrijd te bekijken. Nogal wat Tigres fans maakten de uitreis en de sfeer was van beide kanten leuk. Het stadion was voor ongeveer tweederde gevuld. De bier- en snackverkopers liepen tijdens de wedstrijd rond op de tribunes, dus we hoefden niet op te staan om een biertje te halen. De wedstrijd verliep vrij rustig en Tigres won. Dit dempte de sfeer thuis een beetje. Na de wedstrijd liep het stadion snel leeg en mengden de fans van beide kanten zich rustig aan de buitenkant. Na een beetje zoeken, en klimmen over een snelweg, vonden we een lege taxi die ons terugbracht naar het busstation (we kenden de stad al, maar zouden een bezoek aan het historische stadscentrum zeker aanraden).

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Cuauhtemoc
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Cuauhtemoc
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Cuauhtemoc
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
2
4.75
+0.36
2-0
43.5%
43.5%
X
29.1%
29.1%
2
27.4%
27.4%
2-0
8.88%
btts
42.3%
(OG) E. Olivera
18'
1 - 0
(L. Miranda) J. F. Caicedo
36'
2 - 0
D. Catano
56'
A. Ibarguen L. Miranda
18'
21'
D. Mantilla
29'
E. Olivera
J. Moya
31'
46'
Y. Guzman A. Andrade
46'
A. Mejia J. Duque
R. Urena
47'
48'
Y. Guzman
 • 69%
  Bezitstijd
  31%
 • 52
  Gevaarlijke aanvallen
  36
 • 05
  Totaal aantal schoten
  03
 • 02
  Hoeken
  03
 • 1
  69.8%
  69.8%
  X
  19.0%
  19.0%
  2
  11.2%
  11.2%
  2-0
  13.5%
  btts
  43.8%
  1
  37.8%
  37.8%
  X
  26.0%
  26.0%
  2
  36.2%
  36.2%
  1-1
  12.3%
  btts
  54.4%
  1
  46.5%
  46.5%
  X
  26.8%
  26.8%
  2
  26.7%
  26.7%
  1-1
  12.6%
  btts
  48.0%
  1
  68.3%
  68.3%
  X
  18.5%
  18.5%
  2
  13.1%
  13.1%
  2-0
  11.3%
  btts
  51.6%

  Populaire zoekopdrachten

  Cuauhtemoc

  Estadio Cuauhtémoc: Hotel, Tickets, Parkeren, Concert, Capaciteit (2022).

  Het Estadio Cuauhtemoc werd gebouwd om te dienen als een van de speellocaties van het voetbaltoernooi van de Olympische Spelen van 1968. Het werd ontworpen door dezelfde architect die ook Estadio Azteca ontwierp.

  Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
  Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op