Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Craven Cottage: Hotel, Tickets, Parkeren, Concert, Capaciteit (2022)

Het huisje heeft in de loop der jaren vele renovaties en uitbreidingen ondergaan, voor het laatst in 2006. Craven Cottage is een populaire toeristische bestemming voor mensen van over de hele wereld.

Cravencottage

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zondag, 03.Juli 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Een tweede huisje werd herbouwd in 1910, maar werd verwoest door een brand in 1960. Een derde huisje werd vervolgens gebouwd en staat er nog steeds. Craven Cottage heeft een geschiedenis die teruggaat tot 1780 toen een huisje werd gebouwd in het bos en de omliggende velden werden gebruikt voor verschillende sporten. De site raakte echter later in onbruik en het oorspronkelijke huisje brandde in 1888 af. Een tweede huisje werd herbouwd in 1910, maar werd verwoest door een brand in 1960. Een derde huisje werd vervolgens gebouwd en staat er nog steeds. De Fulham Football Club had op verschillende terreinen gespeeld voordat ze een terrein in de buurt van de rivier de Theems als hun nieuwe thuis selecteerden. Na het opruimen van het overwoekerde veld speelden ze in 1896 hun eerste wedstrijd op het terrein. De Craven Cottage stand bestond in die tijd uit slechts een eenvoudige houten structuur. Dit begon in 1906 toen er een echte tribune werd gebouwd. De stand, die momenteel Johnny Haynes Stand heet, had een opvallende gevel van rode baksteen. Het werd ontworpen door Archibald Leitch en vergezeld van een paviljoen, dat nu de Cottage is. Craven Cottage werd verder uitgebreid met terrassen in de volgende decennia en bereikte zijn recordaantal toeschouwers in 1938 toen in totaal 49.335 toeschouwers een wedstrijd tegen Millwall bijwoonden. Een decennium later organiseerde Craven Cottage een paar spelen tijdens de Olympische Spelen van 1948. Craven Cottage zag verdere verbeteringen in de loop van de volgende jaren, met als hoogtepunt de bouw van de Riverside Stand in 1972. Fulham speelde het grootste deel van de jaren 1980 en 1990 in de lagere divisies, wat betekent dat er weinig verdere wijzigingen werden aangebracht in Craven Cottage. De club kon echter geen geschikte locatie vinden en daarom keerde Fulham in 2012 terug naar Craven Cottage. Fulham begon te klimmen in de Engelse Premier League in de late jaren 1990 en bereikte promotie naar de Premier League in 2001. Omdat hun stadion echter niet voldeed aan de Premier League-normen, moest Fulham voor een jaar naar Loftus Road verhuizen (na een eerste jaar dispensatie) en vervolgens terugkeren naar Craven Cottage in 2012. Vanwege tegenstand en stijgende kosten moesten de plannen om Craven Cottage te herbouwen echter worden opgegeven. De gekozen optie was om het huisje in 2004 op te knappen. Craven Cottage bleef een van de kleinste terreinen in de Premier League en Fulham overwoog daarom om naar een nieuw stadion te verhuizen (mogelijk gedeeld met een andere West-Londense club) of Craven Cottage verder te herontwikkelen. De club besloot uiteindelijk om in Craven Cottage te blijven en begon plannen te ontwikkelen om een nieuwe Riverside Stand te bouwen, die de capaciteit zou verhogen tot 30.000 zitplaatsen. Hoewel hun plannen in 2013 werden goedgekeurd, moeten de werken aan de stand nog beginnen. (foto's van de huidige Craven Cottage hieronder)

Manieren om naar Craven Cottage te reizen

Het voetbalveld Craven Cottage ligt in het stadsdeel Hammersmith en Fulham in Londen, Engeland. Het ligt aan de oevers van de rivier de Theems en wordt begrensd door Bishops Park. U kunt ook de Heathrow Express nemen naar Paddington Station, waar een metrohalte is. Het stadion is ook bereikbaar met de bus vanaf de bushaltes Putney Bridge of Sloane Square. Een mogelijk alternatief voor het stadion is Hammersmith station, dat wordt bediend door treinen op de Circle, District, Hammersmith & City en Piccadilly lijnen. Vanaf daar is het 20 minuten lopen naar het stadion. Het wordt aangeraden om op wedstrijddagen niet met de auto te komen bij Craven Cottage, dat moeilijk te bereiken is met de auto. Adres: Stevenage Road, London, SW6 6HH

Eten, drinken en slapen in de buurt van Craven Cottage

Craven Cottage ligt in de wijk Fulham in Londen. De directe omgeving van het stadion is voornamelijk residentieel, maar er zijn een paar pubs en restaurants in de nabijheid van metrostation Putney Bridge en Fulham High Street. Het Premier Inn Putney Bridge hotel ligt vlak bij Putney Bridge en is een populaire keuze voor bezoekers van Londen. Het is redelijk geprijsd en ontvangt positieve beoordelingen voor zijn service en locatie. De wandeling naar het stadion via Bishop's Park duurt slechts 10 minuten. Als alternatief kunt u een hotel in de buurt van Hammersmith station krijgen met het extra voordeel van goede vervoersverbindingen naar het centrum van Londen. Het Best Western Hammersmith en Novotel London West zijn beide goede opties. Het Holiday Inn Express Earls Court en Ibis Earls Court in de buurt van metrostation West Brompton liggen op loopafstand van het stadion. Klik hier voor een overzicht van alle hotels in de buurt van Craven Cottage.

Fulham Tickets

Tickets voor wedstrijden van Fulham kunnen online worden gekocht, telefonisch (+44) 0 843 208 1234, of persoonlijk aan de kassa in het stadion. Als er tickets beschikbaar blijven, verkoopt het loket deze op de dag van de wedstrijd aan de deur. Fulham is doorgaans niet uitverkocht in het Championship. Fulham heeft twee prijscategorieën gecreëerd voor thuiswedstrijden. Categorie B-tickets variëren in prijs van £ 20,00 voor een stoel achter het doel tot £ 35,00 voor de centrale delen van de lange zijden. Categorie A-tickets kosten tussen £ 25,00 en £ 40,00.

Craven Cottage stadion tours

De Fulham Football Club biedt rondleidingen door het stadion met de kleedkamers, de trofeelounge, de dug-outs, het balkon van cottage en het standbeeld van Johnny Haynes. Deze rondleidingen bieden een overzicht van de geschiedenis van het team en bieden exclusieve toegang die niet beschikbaar is voor het grote publiek. De rondleidingen vinden over het algemeen plaats op vrijdag, zaterdag en zondag om 11:15 uur. De exacte data en uren vind je op de website van Craven Cottage. Reserveren kan online. Walk-ups zijn toegestaan op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt, maar de beschikbaarheid is onder voorbehoud, dus het is raadzaam om van tevoren te reserveren. De tours kosten £15,00. Stuur voor meer informatie een e-mail naar [email protected]

Relevante internetlinks

De Fulhamfc.com website is de officiële website van Fulham Football Club. De Londense stadsgids, de Londense metro en andere websites voor openbaar vervoer zijn allemaal beschikbaar op Tfl.gov.uk. De Journeyplanner.org website maakt het gemakkelijk om uw reis door Londen te plannen met het openbaar vervoer, inclusief de Londense metro en bussen, treinen en bootdiensten. Het uitzicht vanaf de Riverside Stand is vooral goed als je de stoelen met beperkt uitzicht kunt vermijden, en tijdens de rust kun je weer naar buiten komen en een kijkje nemen over de Thames.Als je tijdens de rust iets te eten of te drinken wilt krijgen, kan het zinvol zijn om naar het Hammersmith End te lopen, waar de wachtrijen aanzienlijk korter leken. De sfeer was relatief ingetogen met noch de thuis- noch de uitfans bijzonder onstuimig, en hoewel aanvankelijk nog steeds veelbelovend, vervaagde het snel als gevolg van de kwaliteit van het getoonde voetbal. Na de wedstrijd besloten we naar hammersmith metrostation te lopen om eventuele verdere vertragingen te voorkomen. Hoewel we de exacte manier niet wisten, was er een aanzienlijk aantal andere fans die dezelfde optie namen die we konden volgen. Over het algemeen is Craven Cottage een van de Engelse stadions met veel karakter, en is zeker een bezoek waard als je in Londen bent. Bezochte wedstrijd: Fulham FC vs Blackpool FC Datum bezocht: 5 januari 2013 We maakten gebruik van de gereduceerde toegangsprijzen voor een FA Cup-gelijkspel om Craven Cottage te bezoeken. We kwamen aan met de District Line en stapten uit bij Putney Bridge Station. De vertraging van de District Line betekende dat we slechts een paar minuten voor de wedstrijd op de grond aankwamen, maar we bevonden ons tussen een goed publiek om ons een weg te banen door Bishop's Park. Het duurt ongeveer een kwartier om van de buis naar de grond te komen. We hadden onze tickets al eerder online gekocht en konden daardoor snel het stadion in en zitten voordat de wedstrijd begon. We kochten tickets voor alle stands voor dezelfde prijs en we konden zitplaatsen krijgen in het middengedeelte van de Riverside Stand. Dit was geweldig. Je loopt door een tunnel naar de Putney End stand en eindigt dan vlak langs de rivier de Theems. Het uitzicht vanaf de Riverside Stand is geweldig als je de stoelen met beperkt uitzicht kunt vermijden, en tijdens de rust kun je weer naar buiten springen en een kijkje nemen over de Theems. Als je in de rust iets te eten of te drinken wilt kopen, is het misschien een goed idee om richting het Hammersmith End te lopen. De wachtrijen leken daar veel korter. De ingetogen sfeer leidde tot weinig supporterslawaai, want het getoonde kwaliteitsvoetbal leverde niet veel opwinding op. Na de wedstrijd besloten we naar hammersmith metrostation te lopen om eventuele verdere vertragingen te voorkomen. We wisten de exacte weg niet, maar er waren een aanzienlijk aantal andere fans die dezelfde optie namen die we konden volgen. Over het algemeen is Craven Cottage een Engels stadion met veel karakter, en het is zeker een bezoek waard als je in Londen bent. Bedankt Fulham om dit te doen - het is geweldig dat mensen worden vertrouwd om zich verstandig te gedragen en van wat ik heb gezien, reageren ze op die kans. Ik heb er meerdere keren gezeten en nog nooit iets gezien dat me dwars zat. De enige klacht die ik heb, is het te dure en gemiddelde eten in de grond, en de enorm dure tickets voor categorie A-wedstrijden (dwz Man U, Man City, Liverpool, Arsenal, Spurs en elk ander Londens PL-team - dwz QPR momenteel en West Ham vorig seizoen). Het is een geweldige plek om voetbal te kijken - het tegengif voor zoveel betonnen zielloze, pre-fab stadions die nu zoveel van het Verenigd Koninkrijk sieren. De kleedkamers bevinden zich aan de thuiskant van het stadion, met een eigenzinnig balkon dat goed is voor het spotten van bezoekende managers en niet-spelende spelers. De laatste stand is de Riverside-tribune die recht op de rivier de Theems ligt. Craven Cottage heeft lang niet het luidruchtigste stadion en de sfeer is bijzonder vriendelijk voor avondwedstrijden. De plaats is echt, echt gastvrij, van de fans tot het personeel - zelfs degenen die je zoeken als je binnenkomt. Bedankt Fulham voor deze aanpak - het is geweldig om te zien dat mensen worden vertrouwd om zich verstandig te gedragen, en van wat ik heb gezien, lijken ze op die kans te reageren. Ik heb er meerdere keren gezeten en nog nooit problemen gezien of gehoord. De enige klacht die ik heb, is het relatief dure en gemiddelde eten in de grond en de enorm dure tickets voor categorie A-wedstrijden (dwz Manchester United, Manchester City, Liverpool, Arsenal, Tottenham Hotspur en elk ander Londens Premier League-team - dwz QPR momenteel en West Ham vorig seizoen). . Het stadion is een geweldige plek om voetbal te kijken - een remedie voor zoveel betonnen, zielloze, pre-fab stadions die nu zoveel van het Verenigd Koninkrijk sieren. The Growler schreef: 19 Januari 2012 bij 3:49pm De laatste grond waar ik ooit op stond was een genot. Het terras leek niet vlak, en de tribunes achter de doelen waren oud en taai, maar dat maakte mijn bezoek geweldig. Het had nog steeds zijn geschiedenis, met vrij zeker dat het ook nog steeds houten stoelen had. Het huisje is uniek en voor mij heel vreemd om te zien op een voetbalveld, maar dit is wat het terrein speciaal maakt - ik hou van de oude schoolstand waar ik in stond met zijn metselwerk aan de buitenkant. Er is geen nieuw metalen plastic spul dat ze nu gebruiken. De laatste grond waar ik ooit op stond was een genot. Het terras leek niet vlak, de tribunes achter de doelen waren oud en taai, maar dat maakte mijn bezoek geweldig. Het had nog steeds zijn geschiedenis, vrij zeker dat het ook nog steeds houten stoelen had? Het huisje is uniek en voor mij heel vreemd om te zien op een voetbalveld, maar dit wat het terrein speciaal maakt, hou van de oude schoolstand waar ik in stond met zijn metselwerk aan de buitenkant, geen nieuw metalen plastic spul dat ze nu gebruiken.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Cravencottage
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Cravencottage
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Cravencottage
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
2
3.10
+0.17
1
48.5%
48.5%
X
26.1%
26.1%
2
25.4%
25.4%
1-1
12.3%
btts
49.0%
1
36.8%
36.8%
X
28.0%
28.0%
2
35.2%
35.2%
1-1
13.2%
btts
47.7%
1
1.66
+0.04
1
58.9%
58.9%
X
24.1%
24.1%
2
17.0%
17.0%
1-0
14.6%
btts
43.5%
1
72.5%
72.5%
X
18.9%
18.9%
2
8.57%
8.6%
1-0
16.2%
btts
34.9%
1
72.8%
72.8%
X
19.0%
19.0%
2
8.20%
8.2%
1-0
16.8%
btts
33.5%
Vandaag 17:00
17:00
- : -
Lobi Stars
13
1
83.3%
83.3%
X
13.2%
13.2%
2
3.56%
3.6%
2-0
19.3%
btts
24.1%
Vandaag 17:00
17:00
1
68.2%
68.2%
X
21.8%
21.8%
2
10.0%
10.0%
1-0
18.2%
btts
32.9%
Vandaag 17:00
17:00
1
83.3%
83.3%
X
12.6%
12.6%
2
4.07%
4.1%
2-0
17.5%
btts
29.3%
1
83.7%
83.7%
X
12.9%
12.9%
2
3.38%
3.4%
2-0
19.4%
btts
23.6%
1
44.5%
44.5%
X
25.0%
25.0%
2
30.5%
30.5%
1-1
11.8%
btts
55.9%
1
3.80
+0.25
1
20.8%
20.8%
X
22.4%
22.4%
2
56.8%
56.8%
1-1
10.6%
btts
54.7%
1
27.0%
27.0%
X
23.6%
23.6%
2
49.3%
49.3%
1-1
11.0%
btts
58.2%
1
47.7%
47.7%
X
22.5%
22.5%
2
29.8%
29.8%
1-1
9.84%
btts
64.5%
1
55.6%
55.6%
X
21.2%
21.2%
2
23.2%
23.2%
2-1
9.65%
btts
62.7%
1
45.2%
45.2%
X
24.5%
24.5%
2
30.3%
30.3%
1-1
11.5%
btts
57.4%
1
45.7%
45.7%
X
26.7%
26.7%
2
27.6%
27.6%
1-1
12.6%
btts
48.8%
1
39.8%
39.8%
X
23.6%
23.6%
2
36.6%
36.6%
1-1
10.6%
btts
63.0%
1
63.0%
63.0%
X
19.7%
19.7%
2
17.3%
17.3%
2-1
9.86%
btts
58.0%

Populaire zoekopdrachten

Cravencottage

Craven Cottage: Hotel, Tickets, Parkeren, Concert, Capaciteit (2022).

Het huisje heeft in de loop der jaren vele renovaties en uitbreidingen ondergaan, voor het laatst in 2006. Craven Cottage is een populaire toeristische bestemming voor mensen van over de hele wereld.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op