KNVB Beker
in --'--''
KNVB Beker
binnen 2h08m
FIFA Wereldbeker voor clubs
binnen 2h08m
FA Cup
binnen 2h53m
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

De ultieme guide voor live streams kijken op Bet365

Wanneer je online op zoek bent naar een gratis live stream voor een voetbalwedstrijd of ander sportevenement, dan ben je vast al op verschillende websites tegengekomen dat het mogelijk is om live streams bij Bet365 te kijken. Een bookmaker die ook in Nederland legaal actief is. Maar hoe zit dit eigenlijk? Wat kan je precies verwachten van de gratis streams die hier worden aangeboden? En wat wordt er van jou verwacht om hier toegang tot te krijgen? Op deze vragen gaan we je een antwoord geven in deze ultieme guide voor live streams kijken bij Bet365.

Waarom biedt Bet365 gratis live streams aan?

In Nederland biedt Bet365 de mogelijkheid om gratis live streams te kijken. De reden waarom de bookmaker live streams voor diverse sporten aanbiedt is niet moeilijk te raden. De twee diensten zijn immers een logische aanvulling op elkaar. Sport kijken wordt nog spannender als je wat geld op een weddenschap hebt uitstaan en je een leuke winst kunt maken als jouw favoriete team weet te winnen. Bet365, is één van 's werelds grootste bookmakers met een gigantisch aanbod sportweddenschappen, een online casino en poker. Nieuwe spelers kunnen €100 gratis wedkredieten claimen bovenop hun eerste storting. Maak een account aan en bekijk live voetbal streamen op Bet365.

Hoe krijg je toegang tot de streams?

Om toegang te krijgen tot de live streams bij Bet365 moet je eerst een account registreren. Dit betekent dat je minimaal 18 jaar oud moet zijn en het verificatie proces moet doorlopen. Het beste kan je dit doen via iDin om binnen enkele minuten geverifieerd te zijn. Bij Bet365 moet je vervolgens minimaal 5 euro speeltegoed op je account hebben of in de laatste 24 uur een weddenschap hebben geplaatst. Voor het storten van geld kan je onder andere iDeal gebruiken. Goed om te weten is dat de minimale storting voor deze betaalmethode 5 euro bedraagt. Je kunt dus dit minimale bedrag storten en daarmee direct toegang krijgen tot de beschikbare streams. Let op dat je op je eerste storting bij de bookmaker ook de welkomstbonus kunt claimen. Deze bedraagt 100% gratis wedkredieten bovenop het gestorte bedrag tot een maximum van 100 euro. Het kan dus de moeite waard zijn om de eerste keer wat meer te storten om zodoende meer gratis geld te krijgen. Want vervolgens kan je dit geld natuurlijk weer gebruiken om een gokje te wagen. Met wat kennis en geluk kan je hier nog een leuke winst mee maken. En je live stream kijken wordt alleen maar leuker hierdoor.

Welke sporten en competities zijn beschikbaar?

Op de website van de bookmaker ga je op zoek naar het ‘play’ icoontje achter een wedstrijd in de hieronder genoemde competities. Voor Bet365 zijn o.a. live streams beschikbaar voor: - Voetbal: Serie A, La Liga, Ligue 1 - Andere sporten: NFL, NHL, Darten, Paardenraces en Windhondenrennen (alle wedstrijden) Maak een account aan en bekijk live voetbal streamen op Bet365.

Waarom gokken bij Bet365?

De markt voor het online wedden op sport in Nederland is opengesteld en dat betekent dat jij als consument nu meer keuzes hebt om een gokje te wagen. Bijvoorbeeld bij één van 's werelds grootste bookmakers - Bet365 Met de komst van Bet365 geniet je ook direct van diverse extra's, zoals de mogelijkheid om live streams van de grootste voetbalwedstrijden te kijken vanaf je computer en nog veel meer extra's die niet eerder voor de Nederlandse gokker beschikbaar waren.

Bookmakers bieden geen gelijke kansen

Als je toch van plan bent om een gokje te wagen, dan wil je dit natuurlijk doen bij een bookmaker die je de beste kansen biedt. Het wedden op voetbal kan een leuke manier zijn om het volgen van de wedstrijden nog spannender te maken. Je bent immers nog meer in de uitkomst van een voetbalwedstrijd geïnvesteerd als je hier een leuk bedrag mee kunt winnen. Uiteraard is het wel het leukste als je je weddenschappen winnend kunt afsluiten. Dit is precies de reden waarom slimme gokkers een account bij Bet365 aanmaken. Bij deze bookmaker win je namelijk weddenschappen die je bij andere bookmakers verloren zou hebben. Dit zit zo…

Verliezen maar toch winst met vroege uitbetalingen

Het klinkt misschien als een moeilijk te geloven belofte, dat je bij de ene bookmaker weddenschappen kunt winnen die je bij anderen zou verliezen, maar toch is dit zo. Bet365 biedt namelijk de 2 doelpunten voorsprong - Vroege uitbetaling promotie waarbij je een weddenschap vroegtijdig als winnend krijgt uitgekeerd als je team met 2 doelpunten verschil voorstaat. De aanbieding is beschikbaar voor alle nieuwe klanten en voor meer dan 80 verschillende leagues en competities. Simpel gezegd betekent het dat als jouw gebackte team met twee doelpunten verschil voorstaat dat je weddenschap direct als winnend wordt uitgekeerd. Je winst is dus al binnen. Zelfs als het team daarna de voorsprong nog uit handen geeft en gelijkspeelt of zelfs verliest. Bij iedere andere bookmaker in Nederland zou je in dit geval verliezen en je inzet kwijt zijn. Bij Bet365 maak je echter toch winst met vroege uitbetalingen. Nu denk je misschien dat een dergelijke situatie bijna nooit voorkomt, maar dit is niet het geval.

Recente voorbeelden van verspeelde 2 doelpunten voorsprong

Zeer recent hebben Liverpool, Atletico Madrid en Barcelona nog een twee doelpunten voorsprong uit handen gegeven. Afbeeldingen van het scoreverloop in deze wedstrijden zijn hieronder te zien. Had je op deze weddenschappen ingezet bij Bet365 dan heb je ondanks de einduitslag toch een leuke winst gemaakt. Bij andere bookmakers een dik verlies. Deze promotie alleen is al genoeg reden om een account aan te maken. Begin direct met tot 100 euro aan wedkredieten bovenop je eerste storting.

‘s Werelds beste bookmaker legaal in Nederland

We hebben op deze pagina nu slechts twee redenen aangehaald waarom je de overstap naar Bet365 zou moeten maken. Dat je weddenschappen kunt winnen die je elders verliest, moet al voldoende reden zijn om een account aan te maken. Er zijn echter nog veel meer redenen:

  • ‘s Werelds grootste en beste bookmaker is eindelijk legaal in Nederland
  • Nieuwe spelers krijgen tot 100 euro wedkredieten bovenop hun eerste storting
  • Er zijn nog veel meer vroege uitbetaling promoties op andere sporten
  • Verder zijn er promoties waarmee je hogere odds of je geld terug krijgt
  • Daarnaast zijn de standaard odds en quoteringen ook van het hoogste niveau
  • En nog veel meer…
Bekijk alle promoties en voorwaarden op de website van Bet365.

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer Voetbalexpert
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Bet365.

Bet365. Je zal verrast zijn...

Redactie     Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op