Primera Division
Nu
Primera Division
25'' geleden
Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

BayArena: Hotel, Tickets, Parkeren, Concert, Capaciteit (2022)

Het stadion, oorspronkelijk ontworpen voor gebruik als atletieklocatie in de buitenlucht, heeft een capaciteit van meer dan 50.000. BayArena, aanvankelijk Ulrich-Haberland-Stadion genoemd, werd gebouwd in het midden van de jaren 1950 ter vervanging van Bayer's vorige thuis Bayer Sportplatz. Het heeft een capaciteit van meer dan 50.000 en wordt gebruikt voor atletiek en andere evenementen.

Bayarena

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zondag, 03.Juli 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het nieuwe stadion is vernoemd naar de toenmalige eigenaar van BayArena, het Bayer-bedrijf. Het stadion heeft een capaciteit van ruim 50.000 toeschouwers en ligt in het noordoosten van de stad naast de snelweg A7. BayArena, voorheen Ulrich-Haberland-Stadion genoemd, werd gebouwd in het midden van de jaren 1950 ter vervanging van Bayer's vorige thuis bayer sportplatz. Het nieuwe stadion is vernoemd naar de toenmalige eigenaar van BayArena, het Bayer-bedrijf. Het stadion heeft een capaciteit van ruim 50.000 toeschouwers en ligt in het noordoosten van de stad naast de snelweg A7. Het werd volledig gerenoveerd in 2001 en heeft nu een nieuwe overdekte hoofdtribune die plaats biedt aan maximaal 36.000 toeschouwers. In 1979 promoveerde Bayer naar de Bundesliga en werd een nieuwe tijdelijke Oosttribune gebouwd, hoewel er meer significante verbeteringen nodig waren om met succes op het hoogste niveau te concurreren. In 1986 begon de club aan een groot herontwikkelingsproject om alle drie de tribunes in hun stadion te herbouwen. De werken begonnen met de reconstructie van de nieuwe West stand, gingen verder met de Oosttribune en werden vervolgens met beide uiteinden voltooid, waardoor het hele stadion werd omsloten. De werken werden voltooid in 1997 en resulteerden in een capaciteit van 22.500 zitplaatsen, die allemaal overdekt waren. Een jaar later werd de naam van het stadion veranderd in BayArena. De nieuwe BayArena werd al snel te klein voor de groeiende fanbase van de club en als gevolg daarvan werd een uitbreidingsproject van $ 70 miljoen aangekondigd. In 2007 begon de bouw van een nieuwe toevoeging aan het stadion die de capaciteit met ongeveer 10 procent verhoogde. Daarnaast werden enkele stoelen omgebouwd tot staruimtes en werd een nieuw dak geplaatst. Het dak ondersteunt zichzelf extern vanuit het stadion, wat betekent dat toekomstige capaciteitsverhogingen relatief eenvoudig zullen zijn.

Hoe kom je bij de BayArena

De BayArena ligt in het centrum van Leverkusen, vlakbij de kruisingen van de snelwegen A1 en A3. Hoewel het stadion aan de A1 ligt, heeft het geen eigen uitgang. De beste manier om het stadion te bereiken is vanaf de A3. Neem afslag 24 Leverkusen, sla oostwaarts de Willy Brandt Ring op, sla linksaf de Kalkstraãe op, sla weer linksaf de Gustav-Heinemann-StraÃe in en, na onder de A3 door te zijn gegaan, rechtsaf de BismarckstraÃe in. U kunt ook afslag 22 Leverkusen-Opladen nemen, rechtsaf de Bonner Straãe op, weer rechtsaf de Europaring op en na het passeren van de A3 linksaf de Bismarckstraãe op. Na ongeveer een kilometer bereikt u het stadion. Het BayArena ligt op ongeveer 10 minuten lopen van de metrohalte Leverkusen Mitte. Leverkusen Mitte wordt bediend door lijn 6, die rijdt tussen Keulen en DÃ1/4sseldorf. De reis vanuit beide steden duurt ongeveer een half uur. Kan men een trein nemen vanaf het centraal station van Keulen en uitstappen bij station Leverkusen Schlebusch? (Een rit van 15 minuten brengt je er.) Vanaf daar is het 15 minuten lopen naar het stadion. Adres: Bismarckstraße 122, 51373 Leverkusen

Eet, drink en slaap in de buurt van de BayArena

De BayArena ligt in een woonwijk in Leverkusen, die niet tot de aantrekkelijkste steden van Duitsland behoort. Hoewel Leverkusen een aantal eet- en drinkgelegenheden heeft, is het geen erg beloopbaar stadscentrum. Als u op zoek bent naar een hotel in de buurt van de BayArena, is Lindner Hotel Bayarena een uitstekende optie omdat het zich in het stadiongebouw bevindt. Er zijn andere keuzes in de buurt, waaronder BestWestern Hotel Leverkusen en Hotel Brauhaus Manforter Hof, die beide zijn beoordeeld als 4-sterrenhotels. Het Ibis Hotel in het centrum van Leverkusen is echter iets goedkoper. Voor meer informatie over hotels in de buurt van de BayArena, klik hier. Als je meer tijd hebt, kun je ook overwegen om in Keulen of DÃ1/4sseldorf te verblijven, wat veel interessantere steden zijn. Je kunt de S-Bahn naar het stadion nemen voor de wedstrijd.

Bayer Leverkusen Tickets

Tickets voor Bayer 04 Leverkusen-wedstrijden kunnen online worden gekocht, telefonisch +49 (0) 1805 040404, of persoonlijk in een van de Bayer 04-winkels. Een van deze winkels bevindt zich aan de BayArena en de andere aan de Wiesdorfer Platz 9 in het centrum van Leverkusen. Bayer 04 verkoopt meestal thuiswedstrijden uit, maar tickets zijn meestal van tevoren verkrijgbaar. Voor categorie B-spellen, de meest betaalbare, variëren de prijzen van ? 28,00 tot ? 47,00 zonder doorlopende kosten. De ticketprijzen voor de thuiswedstrijden van Bayer zijn onderverdeeld in drie prijscategorieën: C-games (de goedkoopste), A-games (de duurste) en B-games (de minst dure). Voor C-games variëren tickets in prijs van ?? 17.00 uur voor een stoel op het hoogste niveau achter het doel om ?? 32.00 voor een centrale zitplaats op de hoofdtribune. Staande kosten ?? 15.00. Voor A-games variëren tickets in prijs van ?? 32.00 tot ?? 68.00. Staan blijft dezelfde prijs op ?? 15.00 uur voor A-games. Voor B-games variëren tickets in prijs van ?? 28.00 tot ?? 47.00 zonder doorlopende kosten. Stuur een e-mail [email protected] voor meer informatie.

BayArena stadion tours

De Bayer 04-club biedt rondleidingen door het stadion met bezoeken aan de kleedkamers, spelerstunnel, persruimte, dug-outs en VIP-ruimtes. Rondleidingen door de BayArena worden aangeboden van een paar keer per maand tot een dozijn keer per seizoen, afhankelijk van de tijd van het jaar. Deze tours worden meestal 's middags aangeboden en data voor aankomende tours worden aangekondigd op de BayArena-website. Er zijn ook speciale rondleidingen beschikbaar op wedstrijddagen. Om een rondleiding door Bayer 04 te boeken, kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. De tour kost ?10,00.

Foto's van bayarena

Spreker verklaart dat zij binnenkort zullen arriveren.

Nuttige internetlinks

De officiële website van Bayer 04 Leverkusen is www.bayer04.de, terwijl de website voor de stad Leverkusen www.leverkusen.de is. De ov-informatiesite VRR biedt informatie over al het openbaar vervoer in het Rhein-Ruhrgebied, inclusief treintijden en tarieven op www.vrr.de. De treininformatiesite Bahn biedt tarief- en dienstregelingsinformatie voor alle Duitse spoorlijnen op www.bahn.de De locatie draait met perfecte efficiëntie, en de sfeer is zeer relaxt en gezinsvriendelijk. Je mag je creditcard op alle locaties gebruiken, dus er zijn geen stadionkaarten nodig. Het uitzicht vanaf de bovenste stoelen is geweldig en er is genoeg terrasactie om u te vermaken. Ik ging in oktober naar Leverkusen vs Leipzig. Ik reisde van Düsseldorf met de trein naar Leverkusen en liep door het plaatselijke park om bij de BayArena te komen. Alles loopt hier soepel en de sfeer is erg ontspannen en gezinsvriendelijk. Je kunt je creditcard overal gebruiken, dus je hebt die vervelende stadionkaarten niet nodig. Het uitzicht vanaf de bovenste stoelen is geweldig en er is genoeg terrasactie om je te vermaken. Nadat ik in Keulen uit de trein was gestapt, ging ik naar het stadion. Het was een zeer modern en aantrekkelijk stadion. De fans waren vriendelijk en het was niet mogelijk om contant geld binnen te gebruiken. Alleen kaarten werden geaccepteerd. Ik kon de kaart na het spel teruggeven zodat ik mijn geld terug kon krijgen. U kunt geen contant geld in de grond gebruiken. Alleen kaarten worden geaccepteerd. U moet één kaart kopen en deze met contant geld laden. Na het spel kun je deze kaart inleveren om je geld terug te krijgen. Onlangs zag ik je onlangs gerenoveerde stadion en ik ben bedroefd dat je oude grondstructuur is verdwenen. Ik vond het geweldig dat je oude schijnwerpers buiten en boven de hoofden van de supporters in de grond op hoge palen waren gemonteerd, en er plafondverwarmers waren zoals de oude elektrische spoelen die je vroeger zag in huishoudelijke elektrische barvuren. Nu is onze Highbury Ground ook weg, en ik mis je oude grondâbut ik zal het nooit vergeten. Ik houd je resultaten in de gaten en je favoriete club na Arsenal, de beste wensen aan alle stafleden, spelers en fans. Onlangs zag ik alleen je nieuwe stadion en ik ben verdrietig dat je oude grondstructuur is verdwenen. Ik vond het geweldig dat je oude schijnwerpers buiten de grond stonden op grote palen die in de grond leunden en boven de hoofden van de supporters in de grond waren plafondverwarmers, zoals de oude elektrisch opgerolde staven die je vroeger zag in huishoudelijke elektrische barvuren. Nu is onze Highbury Ground ook weg, ik mis je oude grond maar ik zal het nooit vergeten. Ik houd je resultaten in de gaten en je favoriete club na Arsenal. Beste wensen aan alle stafleden, spelers en fans Derek Hallo Ik zou geïnteresseerd zijn in het ontvangen van e-mails met betrekking tot aankomende evenementen of nieuws. Ik dank u voor uw aandacht.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Bayarena
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Bayarena
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Bayarena
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
2
3.10
+0.17
1-0
48.5%
48.5%
X
26.1%
26.1%
2
25.4%
25.4%
1-0
12.3%
btts
49.0%
J. Altamirano
14'
1 - 0
W. Mazzantti
24'
 • 60%
  Bezitstijd
  40%
 • 24
  Gevaarlijke aanvallen
  14
 • 06
  Totaal aantal schoten
  04
 • 01
  Hoeken
  00
 • 1
  36.8%
  36.8%
  X
  28.0%
  28.0%
  2
  35.2%
  35.2%
  1-1
  13.2%
  btts
  47.7%
  1
  1.66
  +0.04
  1
  58.9%
  58.9%
  X
  24.1%
  24.1%
  2
  17.0%
  17.0%
  1-0
  14.6%
  btts
  43.5%
  1
  72.5%
  72.5%
  X
  18.9%
  18.9%
  2
  8.57%
  8.6%
  1-0
  16.2%
  btts
  34.9%
  1
  72.8%
  72.8%
  X
  19.0%
  19.0%
  2
  8.20%
  8.2%
  1-0
  16.8%
  btts
  33.5%
  Vandaag 17:00
  17:00
  - : -
  Lobi Stars
  13
  1
  83.3%
  83.3%
  X
  13.2%
  13.2%
  2
  3.56%
  3.6%
  2-0
  19.3%
  btts
  24.1%
  Vandaag 17:00
  17:00
  1
  68.2%
  68.2%
  X
  21.8%
  21.8%
  2
  10.0%
  10.0%
  1-0
  18.2%
  btts
  32.9%
  Vandaag 17:00
  17:00
  1
  83.3%
  83.3%
  X
  12.6%
  12.6%
  2
  4.07%
  4.1%
  2-0
  17.5%
  btts
  29.3%
  1
  83.7%
  83.7%
  X
  12.9%
  12.9%
  2
  3.38%
  3.4%
  2-0
  19.4%
  btts
  23.6%
  1
  44.5%
  44.5%
  X
  25.0%
  25.0%
  2
  30.5%
  30.5%
  1-1
  11.8%
  btts
  55.9%
  1
  3.80
  +0.25
  1
  20.8%
  20.8%
  X
  22.4%
  22.4%
  2
  56.8%
  56.8%
  1-1
  10.6%
  btts
  54.7%
  1
  27.0%
  27.0%
  X
  23.6%
  23.6%
  2
  49.3%
  49.3%
  1-1
  11.0%
  btts
  58.2%
  1
  47.7%
  47.7%
  X
  22.5%
  22.5%
  2
  29.8%
  29.8%
  1-1
  9.84%
  btts
  64.5%
  1
  55.6%
  55.6%
  X
  21.2%
  21.2%
  2
  23.2%
  23.2%
  2-1
  9.65%
  btts
  62.7%
  1
  45.2%
  45.2%
  X
  24.5%
  24.5%
  2
  30.3%
  30.3%
  1-1
  11.5%
  btts
  57.4%
  1
  45.7%
  45.7%
  X
  26.7%
  26.7%
  2
  27.6%
  27.6%
  1-1
  12.6%
  btts
  48.8%
  1
  39.8%
  39.8%
  X
  23.6%
  23.6%
  2
  36.6%
  36.6%
  1-1
  10.6%
  btts
  63.0%
  1
  63.0%
  63.0%
  X
  19.7%
  19.7%
  2
  17.3%
  17.3%
  2-1
  9.86%
  btts
  58.0%

  Populaire zoekopdrachten

  Bayarena

  BayArena: Hotel, Tickets, Parkeren, Concert, Capaciteit (2022).

  Het stadion, oorspronkelijk ontworpen voor gebruik als atletieklocatie in de buitenlucht, heeft een capaciteit van meer dan 50.000. BayArena, aanvankelijk Ulrich-Haberland-Stadion genoemd, werd gebouwd in het midden van de jaren 1950 ter vervanging van Bayer's vorige thuis Bayer Sportplatz. Het heeft een capaciteit van meer dan 50.000 en wordt gebruikt voor atletiek en andere evenementen.

  Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
  Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op