Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Anfield: Hotel, Tickets, Parkeren, Concert, Capaciteit (2022)

Uit het onderzoek bleek dat mensen die een baan hebben meer kans hebben om gezond te zijn Uit de studie bleek dat volwassenen met werk meer kans hebben om gezond te zijn dan volwassenen die dat niet doen.

Anfield

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Maandag, 27.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het stadion, oorspronkelijk Everton Park genoemd, werd in 1884 gebouwd door Everton Football Club en aanvankelijk aan hen verhuurd door de verhuurder van de club. De eerste wedstrijd op het veld vond plaats op 28 september van dat jaar, toen Everton Earlstown met 5-0 versloeg. In 1891 verliet Everton Anfield na een geschil over de huur. Het jaar daarop trok het pas opgerichte Liverpool in en hun eerste wedstrijd op Anfield was een 7-1 overwinning op Rotherham. Tussen 1895 en 1910 werden nieuwe tribunes gebouwd op Anfield, waaronder een hoofdtribune ontworpen door Archibal Leitch en een andere die een decennium later werd gebouwd, bekend als de Spion Kop. De grond bleef de volgende twee decennia min of meer hetzelfde totdat de Kop in 1928 werd uitgebreid. Toen de uitbreiding eenmaal was voltooid, kon deze ongeveer 30.000 fans bevatten. Het huidige recordaantal toeschouwers werd gevestigd in 2005, toen 84.161 mensen kwamen kijken naar Manchester United tegen Chelsea. Anfield organiseerde geen wedstrijden tijdens het WK van 1966. De wedstrijden werden in plaats daarvan gespeeld op het naburige Goodison Park. Het stadion onderging een aantal grote renovaties in de jaren 1980 en 1990, waarbij de bouw van de Shankly Gates en de conversie van de Kop tot een tribune voor alle zitplaatsen tot de belangrijkste veranderingen behoorden. Als een van de speellocaties van het Euro 1996-toernooi organiseerde Anfield drie groepswedstrijden en de kwartfinale tussen Frankrijk en Nederland. De Liverpool Football Club overwoog om eind jaren 2000 weg te gaan van Anfield en verkreeg zelfs een bouwvergunning voor een nieuw stadion met 60.000 zitplaatsen in het nabijgelegen Stanley Park. Onvoldoende financiering vertraagde echter de plannen, die uiteindelijk in 2012 door de nieuwe eigenaren van de club werden verworpen. De eigenaar koos ervoor om Anfield te herontwikkelen en uit te breiden. De eerste fase omvatte de reconstructie van de Hoofdtribune, die de capaciteit met 8.500 zitplaatsen verhoogde tot een totaal van 54.047. De werken startten in januari 2015 en werden vlak voor de start van het seizoen 2016-17 afgerond. Als er voldoende vraag is, worden plannen overwogen om de Anfield Road Stand uit te breiden. Dit zou resulteren in een uiteindelijke capaciteit van ongeveer 59.000 zitplaatsen. (foto's van het huidige Anfield hieronder)

Manieren om naar Anfield te reizen

Anfield ligt ongeveer 2 mijl ten noorden van het centrum van Liverpool in het midden van Anfield. Op slechts een halve mijl afstand, gescheiden door Stanley Park, ligt Goodison Park, de thuisbasis van Liverpool-rivaal Everton. Als u met de auto komt vanaf de M57 noord, neemt u de afslag bij knooppunt 4 en volgt u de A580 in de richting van Liverpool/A580. Volg de A580 naar de stad voor bijna 4 mijl. Nadat u Walton Hall Park aan uw rechterhand bent gepasseerd, slaat u linksaf queens drive (A5058) in. Sla na een halve mijl rechtsaf bij de verkeerslichten naar Utting Avenue. Ga door totdat je de grond aan je rechterhand ziet. Als u vanuit het zuiden of oosten komt, nadert u de stad op de M62 en volgt u de A5058 Queens Drive. Na ongeveer 3 mijl op de A5058 te zijn gebleven, slaat u linksaf bij de verkeerslichten bij Utting Avenue. Ga verder totdat u het stadion aan uw rechterhand ziet. Als u het openbaar vervoer gebruikt, neemt u bus 17 vanaf het busstation Queens Square, dat bijna tegenover het treinstation Liverpool Lime Street in het centrum van Liverpool ligt. Als alternatief kan men bus 26 of 27 nemen vanaf Paradise Street, ook in het centrum, of bus 917 vanaf St John's Lane. Alle bussen vertrekken direct aan de grond. Adres: Anfield Road, Liverpool, L4 0TH

Eten, drinken en slapen in de buurt van Anfield

Anfield ligt in de omgeving van Anfield van Liverpool, dat de laatste jaren enige opknapbeurt heeft ondergaan. Het wordt aan de ene kant begrensd door Stanfield Park en aan de andere kant door rijtjeshuizen. Er is weinig te zien en te doen rond het stadion, hoewel er een paar pubs zijn om voor de wedstrijd te drinken. Verwacht echter dat ze druk worden. Natuurlijk zijn er veel eet- en drinkgelegenheden in het centrum van Liverpool. Het grootste deel van het nachtleven bevindt zich ten zuiden en westen van liverpool lime street station (bijv. Concert Square en Mathew Street) en rond het Albert Dock. in het centrum van Liverpool. Er zijn verschillende hotels in de buurt van Anfield als iemand dicht bij de voetbalactie wil verblijven. Soccer Suite, The Cabbage Hall Hotel en Hotelanfield ontvangen allemaal fatsoenlijke tot goede recensies en liggen op korte loopafstand van Anfield. Er zijn nog een paar opties in pubs of privéwoningen. Klik hier voor een overzicht van alle hotels in de buurt van Anfield in liverpool centrum. Als u van plan bent om meer tijd in Liverpool door te brengen, is het waarschijnlijk handiger om een hotel dichter bij het stadscentrum te kiezen, waar veel opties zijn.

Liverpool Tickets

Tickets voor wedstrijden van Liverpool kunnen alleen online worden gekocht. Liverpool verkoopt routinematig al zijn Premier League-wedstrijden uit. Tickets voor wedstrijden met een lager profiel kunnen een paar weken voor de wedstrijd in de algemene verkoop gaan, maar het is het beste om ze te kopen zodra ze ongeveer zes weken voor de wedstrijd beschikbaar zijn. LFC Official Members krijgen voorrang bij toegang tot tickets. Lidmaatschappen beginnen bij £ 26,99 en de club biedt ook duurdere gastvrijheidspakketten die meestal gemakkelijker beschikbaar zijn. Tickets kunnen in prijs variëren van £ 37,00 voor een stoel in een van de hoeken van The Kop tot £ 59,00 voor een stoel op een lager niveau op de hoofdtribune. Een plattegrond vind je hier.

Anfield stadion tours

Deze rondleidingen duren twee uur en omvatten toegang tot de kleedkamer van het stadion en andere speciale ruimtes. Vanwege herontwikkelingswerkzaamheden aan de hoofdtribune zijn rondleidingen alleen beschikbaar in de Honderdjarige Tribune en omvatten ze niet de kleedkamers, spelerstunnel en dug-out. Rondleidingen worden dagelijks aangeboden tussen 10.00 en 15.00 uur. Voor een up-to-date schema en beschikbaarheid, kijk online. Om een reservering te maken, kunt u gebruik maken van ons online boekingsformulier. Voor walk-ups is de beschikbaarheid afhankelijk van het tijdstip van de dag en we raden aan om van tevoren te reserveren. De tour kost £ 17,00.

Relevante internetlinks

De officiële website van Liverpool FC, de website met toeristische informatie over Liverpool en de website met reisinformatie over het openbaar vervoer bevinden zich allemaal op Liverpoolfc.tv. Paul Crookall schreef op 5 april 2020 om 7:27 uur dat er tientallen uitstekende restaurants en bars ten noorden van Lime Street Station en St George's Plateau zijn, waaronder, op Hope Street, het prachtige Victoriaanse openbare huis The Philharmonic Hotel (Liverpool is gezegend met negentiende-eeuwse pubs die in hun oorspronkelijke pracht hebben overleefd) en de prijswinnende Pen Factory, gerund door de doyen van liverpool's restauranthouders, Paddy Byrne. Er zijn tientallen uitstekende restaurants en bars ten noorden van Lime Street Station en St George's Plateau, waaronder het prachtige Victoriaanse openbare huis The Philharmonic Hotel (Liverpool is gezegend met negentiende-eeuwse pubs die in hun oorspronkelijke pracht hebben overleefd) en de prijswinnende Pen Factory, gerund door de doyen van liverpool's restauranthouders, Paddy Byrne. Een fan sinds het midden van de jaren zestig, ik denk dat de bewoners van de Victoriaanse rijtjeshuizen en Elizabethaanse rijtjeshuizen absolute pareltjes zijn. Ze verdragen enorme invasies 25 of meer keer per jaar en een ongelooflijk rijke en dominante buurman. Het stadion zelf is erg goed, luidruchtig en veilig. De recente transformatie van het stadion en de directe omgeving is opmerkelijk. Geleidelijk aan krijgen de Victoriaanse rijtjeshuizen die er eerder waren en opnieuw werden ingericht of vervangen door, foute, Elizabethaanse rijtjeshuizen veel liefde van fans. Deze bewoners verdragen 25 of meer keer per jaar enorme invasies en een ongelooflijk rijke en dominante buurman. Het stadion zelf is erg goed, luidruchtig en veilig. Het probleem met de huizen is dat Liverpool de eigendommen enkele jaren geleden heeft opgekocht om ontwikkeling te accommoderen die nooit gebeurde tot de recente ontwikkeling. Hierdoor is het gebied vervallen door de rijkste bewoner. Ik ga al sinds 1969 naar Anfield. Het probleem met de huizen is dat Liverpool ze enkele jaren geleden heeft opgekocht om ontwikkeling mogelijk te maken die tot de recente ontwikkeling nooit heeft plaatsgevonden. Hierdoor bleef het gebied rotten door de rijkste bewoner. Ik ga al sinds 1969 naar Anfield. Het lijkt meer op een oorlogsgebied dan op een plek waar mensen wonen. Veel fatsoenlijke en hardwerkende mensen zijn hier, maar het gebied ziet er verschrikkelijk uit en ik hoop dat het regeneratieproces snel wordt voltooid, zodat de trots van degenen die hier wonen kan worden hersteld. De mensen van deze stad zijn typisch fatsoenlijk en hardwerkend. Ik hoop dat de regeneratie snel wordt voltooid, zodat de trots van de mensen hier kan worden hersteld. Je bent te gast bij het betreden van andermans buurten en vergeet niet dat deze mensen jouw straat of landgoed gebruiken als een route naar de grond. Zonder twijfel is L4 de vriendelijkste en beste plek om voetbal te kijken. Er wordt van je verwacht dat je respectvol bent bij het betreden van andermans buurten. Het lijdt geen twijfel dat L4 de vriendelijkste en beste plek is om voetbal te kijken. Wayne Hardy schreef: Mijn vrouw gaf me een tourticket voor mij en de familie, ik was sinds de Hillsborough-ramp niet meer op een terrein geweest. Iedereen op Anfield zorgde ervoor dat ik me zo welkom en op mijn gemak voelde. Ze behandelen iedereen als familie, het is de vriendelijkste plek in Groot-Brittannië. Het maakt niet uit wie je steunt, je wordt altijd welkom geheten in het huis van het voetbal. Veel dank aan iedereen op de club! Mijn vrouw gaf me een tourticket voor mij en mijn familie. Ik was sinds de Hillsborough-ramp niet meer op een terrein geweest en iedereen op Anfield zorgde ervoor dat ik me zo welkom en op mijn gemak voelde. Ze behandelen iedereen daar als familie, wat de meest vriendelijke sfeer in Groot-Brittannië is. Het maakt niet uit wie je steunt - je wordt altijd welkom geheten in het huis van het voetbal. Veel dank aan iedereen bij de club! Ik vind het niet zo aardig van je om dat te zeggen. Op een dag zul je geen plek kunnen vinden om in dit gebied te wonen als het eenmaal is geregenereerd. Het zal erg populair zijn en er wonen hier veel lieve mensen. Op een dag zul je geen plek kunnen vinden om te wonen in het gebied als het eenmaal weer is gegenereerd. Er zal veel vraag naar zijn en er zijn veel lieve mensen die hier wonen. Ondanks dat het in een modern stadion is, is de magie van het voetbal van jaren geleden nog steeds aanwezig in de Kop. Ik denk dat ze het geweldig hebben gedaan om het zo origineel mogelijk te houden. De tribune waar de spelers vandaan komen is veel indrukwekkender en belichaamt de grootsheid van Liverpool in de jaren 1980. Ondanks de moderne kenmerken van het stadion, blijft de Kop - een indrukwekkende tribune gebouwd in de vroege jaren 1900 - een belangrijk onderdeel van het historische voetbalerfgoed van Liverpool. De spelers komen er net zo indrukwekkend uit als toen ze erin kwamen en lijken alle klassieke elementen van het Liverpool-voetbal te belichamen.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Anfield
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Anfield
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Anfield
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
2
4.75
+0.36
2-1
43.5%
43.5%
X
29.1%
29.1%
2
27.4%
27.4%
2-1
8.09%
btts
42.3%
(OG) E. Olivera
18'
1 - 0
(L. Miranda) J. F. Caicedo
36'
2 - 0
D. Catano
56'
2 - 1
90'+1
J. Barrera (E. Olivera)
A. Ibarguen L. Miranda
18'
21'
D. Mantilla
29'
E. Olivera
J. Moya
31'
46'
Y. Guzman A. Andrade
46'
A. Mejia J. Duque
R. Urena
47'
47'
Y. Guzman
64'
G. Moreno D. Mantilla
J. F. Caicedo G. Ramirez
72'
82'
J. Barrera S. Gomez
B. Rovira
89'
90'+3
J. Barrera
R. Urena M. Rangel
90'+3
J. Marulanda S. Mosquera
90'+3
90'+3
F. Aguilar D. Pabon
 • 54%
  Bezitstijd
  46%
 • 64
  Gevaarlijke aanvallen
  51
 • 05
  Totaal aantal schoten
  08
 • 04
  Hoeken
  04
 • 1
  69.8%
  69.8%
  X
  19.0%
  19.0%
  2
  11.2%
  11.2%
  2-0
  13.5%
  btts
  43.8%
  1
  37.8%
  37.8%
  X
  26.0%
  26.0%
  2
  36.2%
  36.2%
  1-1
  12.3%
  btts
  54.4%
  1
  46.5%
  46.5%
  X
  26.8%
  26.8%
  2
  26.7%
  26.7%
  1-1
  12.6%
  btts
  48.0%
  1
  68.3%
  68.3%
  X
  18.5%
  18.5%
  2
  13.1%
  13.1%
  2-0
  11.3%
  btts
  51.6%

  Populaire zoekopdrachten

  Anfield

  Anfield: Hotel, Tickets, Parkeren, Concert, Capaciteit (2022).

  Uit het onderzoek bleek dat mensen die een baan hebben meer kans hebben om gezond te zijn Uit de studie bleek dat volwassenen met werk meer kans hebben om gezond te zijn dan volwassenen die dat niet doen.

  Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
  Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op